Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Може ли да ве замолам да ми кажете кои се шансите Азар да почне утре? Почнав да го играм прогресивно да даде гол и битна ми е информацијата, фала.

Не бил целосно фит, можно е да влезе од клупа.

Може ли да ве замолам да ми кажете кои се шансите Азар да почне утре? Почнав да го играм прогресивно да даде гол и битна ми е информацијата, фала.
хаха Шо јако бате си. :icon_mrgr:
Колку квота има 8? :pos:

Колку е квотата за Хазард навистина и мене баш ме интересира.[DOUBLEPOST=1453586386][/DOUBLEPOST]Ау, ау сега гледам Арсенал каков скор има на домашен терен. :shook: Без разлика шо не можат гла да кренат од нас во последно време ама за утре бод да му земиме среќни треба да сме. Го нема Мурињо факторот ( иначе 0-0 не ни бегаше) :Dплус во мизерна форма сме кога станват збор гостувањата оваа сезона, така да утре Хазард, Коста и Вилиан треба да изиграт маестрално а одбраната да ни биди на ниво назад оти лошо ни се пиши.

Последно уредено:
Коста тренира со екипата... што имаше информација дека ќе го пропушти Арсенал?

Не знам што чекаат нашиве да го потпишат Тешеира. Ем сам притиска за трансфер, ем имаме пари да го земеме и ни треба засилување. А дечкото сака да игра и да се докаже, кога можеа да купуваат изветреани сокчиња како Педро можат и за овој да лупнат 20+..У лето и онака никој нема да сака да дојде пошто нема да идеме у Европа.

Не знам што чекаат нашиве да го потпишат Тешеира. Ем сам притиска за трансфер, ем имаме пари да го земеме и ни треба засилување. А дечкото сака да игра и да се докаже, кога можеа да купуваат изветреани сокчиња како Педро можат и за овој да лупнат 20+..У лето и онака никој нема да сака да дојде пошто нема да идеме у Европа.
Истиот случај беше и со Даглас Коста. Ене го сега како игра во Баерн. Потполно идентично како со овој. Баш да видиме кај ќе гази наредна сезона :D

Истиот случај беше и со Даглас Коста. Ене го сега како игра во Баерн. Потполно идентично како со овој. Баш да видиме кај ќе гази наредна сезона :D
Кај нас ќе гази, уште од оваа сезона :D

Море и вие не сте ништо подобри, само муабети ви пуштаат. Ај ќе видиме :D
Не се муабети, нас подиректно не подјебаваат. Бил ер во зимскиот тренинг камп на Шахтар и им понудиле, па овие одбиле, сакале повеќе ама он сам им кажал дека сака да си оди.
Хаос :D

Не се муабети, нас подиректно не подјебаваат. Бил ер во зимскиот тренинг камп на Шахтар и им понудиле, па овие одбиле, сакале повеќе ама он сам им кажал дека сака да си оди.
Хаос :D
Абе и кај нас во завршни фази беа уште од кога, и после испадна дека нема ништо изгледа. Едните изгледа стварно се интересираат, а за другите пуштаат приказни за да можат да извадат повеќе пари :D

Братов сака трансфер по секоја цена. За да се надомести на некој начин високата цена на трансферот, прифатил да игра за 45К неделно.

Chelsea team today: Courtois; Ivanovic, Zouma, Terry (c), Azpilicueta; Mikel, Matic; Willian, Fabregas, Oscar; Diego Costa

Chelsea subs today: Begovic, Cahill, Baba Rahman, Loftus-Cheek, Traore, Hazard, Remy

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom