Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
На Реми 70 % од голојте му се како замена и то кога Челзи водел со 3 разлика.
Да не се разбериме погрешно, муабетот е дека ни еден освен Коста, од напаѓачите наши не се ништо поарни од него а земат слична плата, поготово Фалкао.
Реми ако беше толку спремен немаше и Мурињо и Хидинг да играт со лажни деветки кога Коста беше недостапен за игра.
Стефи да не ги мешаме работите, и Реми и Ба беа втори напаѓачи, а и двајцата со тоа што го изиграа имаа 20 пати поголем учинок од манекенката Торес.
Не си наоѓај изговори, празни голови, викомб, воделе 3 разлика, бил на бајачка, имал коњ у дневна итн итн.
Факт е дека имале поголем учинок, за многу пократок период. А тоа што го оставаа Торес да се бламира утакмица по утакмица беше за продавање на дресови и заради спонзорските договори. За профит на клубот, не друго. Сличен ваков случај е и Бензема у Реал.

Стефи да не ги мешаме работите, и Реми и Ба беа втори напаѓачи, а и двајцата со тоа што го изиграа имаа учинок 20 пати поголем учинок од манекенката Торес.
Не си наоѓај изговори, празни голови, викомб, воделе 3 разлика, бил на бајачка, имал коњ у дневна итн итн.
Факт е дека имале поголем учинок, за многу пократок период. А тоа што го оставаа Торес да се бламира утакмица по утакмица беше за продавање на дресови и заради спонзорските договори. За профит на клубот, не друго. Сличен ваков случај е и Бензема у Реал.
Многу јасно е зошто остана Торес кај нас после сите бламажи, а дека имале поголем учинок Св Илија не можи да ме разубеди од причина шо како и самиот кажа немат ништо изиграно за клубот, од проста причина шо барем Торес пола од голојте му се во тесни натпревари, полуфиналиња, финалиња итн. Барем можи да се пофали дека има учество во некои трофеи, ЛШ, ЛЕ Реми шо има ?
Гол против Марибор за водство од 6 -0, гол против Сандерленд, Норвич и Ватфорд, толку доста му се на Еузебио.
И не ми е целта да се докажвам за Торес, остај шо се смејме на негова сметка со некој членој тука, туку дека многу играчи земат огромни плати а буквално ништо немат оправдано.

Стефи да не ги мешаме работите, и Реми и Ба беа втори напаѓачи, а и двајцата со тоа што го изиграа имаа 20 пати поголем учинок од манекенката Торес.
?
Што ти е брат?
какви пеќурќи јадеше жити се :D

со стефи си дебатирам за Еузебио и Торес :masa: , ама некако не иде
Кај да најдам дрес од Еузебио да си купам ?
Гарант на промоција е дресот на Реми, тој дресој ке продавал, од него дрес мајка му дома нема купено не некој друг. :D

Aми како, синкир дома в постела ми спие па осетлива да сум на темата. :D
Се напнувам на помислата ко ќе го споредат со некој рандом вошкар во клубот зато, иначе нема врска.
Иван слободно коментирај, ако негде примети иронија во некој коментар мој, сори, не било намерно :backa:[DOUBLEPOST=1453425159][/DOUBLEPOST]Fernando Torres 'has an offer to become highest-paid player in the world' И за Реми ( Еузебио) вака се интересират клубојте. Gud najt :kluc:

Епа гледам читаш ама не разбираш баш, од голови у лига, сега им праиш секакви глупави споредби, не сакам да верувам дека дислексија е у питање. =/
Шо не ќе ти текни, не се секирај немам таква дијагноза :D
Привери се ти да не имаш, оти ти не ми го разбра постот.
Донев постира за профитот заработен од него, мене ми текна да проверам онака чисто од радозналост колку примања имаат играчите во Челзи, и кога видов се запрепастив како еден Реми кој патем е втор напаѓач во Челзи зема поголема плата од еден Вилиан кој е стандарден првотимец и ни е најдобар играч моментално. Чисто за споредба го кладов Торес оти кога се продаде повеќето тука на форум викаа дека се отарасивме од него земал огромна пара а бил тежок флоп, Реми две години е во Челзи и на прсти му се бројат натпреварите кои ги има изиграно, тие 8 гола се ништо во споредба за платата која ја зема.
И не се фатив за Реми туку ги набројав неколку фудбалери кај нас, Фалкао, Микел итн.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom