Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас ова го заприметив уште вчера ама не искоментирав оти не видов убо. Од ко излегоја шпекулации за Мурињо и скачките со играчите почнав да пратам како ке реагираат играчите кога ги заменва баш ме интересираше, Коста ок ама Хазард очигледно не штима нешто со нив.
Најверојатно и ова е дел од нормална реакција на тренер - фудбалер.
Реков јас дека некои фаци во клубов прерано се кренаа во облаци.
За натпреварот само ќе кажам дека е очекувам перформанс за нормален Челзи.
Рутинска победа со целосна контрола на ситуација - игра.
За нареден противник не се замарам воопшто бидејќи знам дека нормален Челзи ќе го победи Јувентус, Челзи од премиер лига ќе загуби од Гент.
Е да не се толку уморени, ама пак и среќа ги држи немаат повредени играчи сите на број му се, плус додај на то дека и без притисок играт.Нема што да ви е чудно, играат само едно натпреварување, 1 натпревар во недела, немаат повреди на главни играчи, напаѓач кој дава гол на секој натпревар и тоа е тоа.
Лани на нас 70% од работа ни завршија Хазард и Коста.
После поразот од Бурнемут решив да чувам нерви сезонава од пл.
Топ 4 тешко, нека биде било кое место освен онаа кое води во ЛЕ. Пораз еден помалку или повеќе не игра улога... Кога веќе дадовме бодови на екипи што имаат квалитет за од 15 до 20 место зошто да не дадеме на екипа која може да направи сензација.
легендаРедно е Лестер да попушти на табелата, не можи со онај ростер долго да се задржи горе, не знам шо дрога му дава Раниери на играчите како песој трчат на терен а скоро секој натпревар истоте играчи ги игра.
Да изгубиме утре не губиме ама за победа ќе треба одбраната да ни е без грешка а напаѓачите да проработат поќе, Коста и Хазард треба максимално да ги користат шансите утре, не смеат да дозволат зицери да промашват како на други натпревари.