Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Најмногу ми е ќеф за Мурињо, заслужи чоекот малце здив да земи. :love:
Колку сака нека е арогантен и инаетчија неговото место е на клупата на Челзи, и огромна грешка ќе биди да не напушти, се надевам и Роман истото мислење го има.
Сега во осмина финале кој сака нека ни се падни само Псж НЕ !

Ај bold as fuck prediction...

Освајаме ЛШ со помош на сомнителни судијски одлуки и на крај на сезона Мурињо го напушта клубот.

На националниот јавен сервис, МТВ.

Тепаме рутинирано.

:cool:

Честито пласман, многу добар меч. Во ЛШ играме многу поразлично отколку во ПЛ. Не ми е јасно зошто е тоа така.

Матиќ и Зума доминираа, за разлика од Коста и Хазард кои беа, особено вториов, многу лоши.
И да, Оскар партнер на Матиќ против Лестер. Многу е поефективен на таа позиција. Денес играта во одбрана му беше скоро перфектна.

Ај bold as fuck prediction...

Освајаме ЛШ со помош на сомнителни судијски одлуки и на крај на сезона Мурињо го напушта клубот.
Зошто го напушта после освојување ЛШ?

Можни противници: ПСЖ, ПСВ, Бенфика, Јуве, Рома, Гент. Да ги избегнеме ПСЖ и Јуве, со другите можеме лесно да пројдеме. До тогаш ваљда и ќе се вратат колку толку во форма.

:cool:

Честито пласман, многу добар меч. Во ЛШ играме многу поразлично отколку во ПЛ. Не ми е јасно зошто е тоа така.

Матиќ и Зума доминираа, за разлика од Коста и Хазард кои беа, особено вториов, многу лоши.
И да, Оскар партнер на Матиќ против Лестер. Многу е поефективен на таа позиција. Денес играта во одбрана му беше скоро перфектна.
Во ПЛ сме закопани долу на табела и малце под притисок влегват на секој меч, скоро и се да е загубено во ПЛ топ 4 тешко многу тешко оваа сезона освен ако не потфрли некој од Ливерпул, Тотенхем. Во ЛШ секој натпревар е тактички и уште сме во игра за некаков успех таму, играчите поопуштени делуваат.

Рома/Гент за лесен влез у четврт финалето

Sent from my 6036Y using Tapatalk

Вакво второ полувреме немам видено одамна. Конечно асална утакмица да се изигра.
Зума е страшен потенцијал, за 3 години ќе кини комплет. Коста све промаши

Ja iskreno ne ja sakam Roma da ni se padne,kvalitetna ekipa se i mozat da ni napravat problemi dosta.Najbolje spored mene Gent i Psv ili pa Benfika.

Ja iskreno ne ja sakam Roma da ni se padne,kvalitetna ekipa se i mozat da ni napravat problemi dosta.Najbolje spored mene Gent i Psv ili pa Benfika.
К од Квалитет нема Рома моментално, и ние не сме во сјајна форма губиме бодој од кој ќе стигниме во Англија ама и Рома е ист случај како нас во Сериа А.
Барем во ЛШ сме поуспешни од нив.
Гент се аутсајдери и мислам дека прв пат влегуваат во 1/8 финале али ни еден противник не смеј да се подцени, видовме лани Арсенал кога го посакуваа Монако и на крај го јадоја стапот.
Кој и да ни се падни ситуацијата во клубот е таква шо секој противник има шанси да не испадни, ама ако фатиме ритам и да се средат работите до Јануари, па да се земат играчи кои ни се потребни кој сака нека ни се падни тогаш :)

К од Квалитет нема Рома моментално, и ние не сме во сјајна форма губиме бодој од кој ќе стигниме во Англија ама и Рома е ист случај како нас во Сериа А.
Барем во ЛШ сме поуспешни од нив.
Гент се аутсајдери и мислам дека прв пат влегуваат во 1/8 финале али ни еден противник не смеј да се подцени, видовме лани Арсенал кога го посакуваа Монако и на крај го јадоја стапот.
Кој и да ни се падни ситуацијата во клубот е таква шо секој противник има шанси да не испадни, ама ако фатиме ритам и да се средат работите до Јануари, па да се земат играчи кои ни се потребни кој сака нека ни се падни тогаш :)
Добри играчи имаат не зезај,немора да значи дека понатаму вака ќе играат.Ќе ни шибнат еден гол на СБ па иди после дај им таму гол :D

Добри играчи имаат не зезај,немора да значи дека понатаму вака ќе играат.Ќе ни шибнат еден гол на СБ па иди после дај им таму гол :D
Кај знај Рома да се брани не заебавај, нема натпревар гол да не примат, со Бате Борисов капитулираја во 10 минути, 3 гола му даде Бате дома и денес требаше толку да му дат да не беше Шчезни.
Шо играчи имат бе освен Пјанич Наинголан и Салах ете ако можи него да го наречам добар играч оти очигледно напредна од ко си замина од кај нас и клучен играч му стана на Рома ( за овај како е ситуацијата наш играч е или го откупија Рома) ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom