Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Абрамович ќе ја фрли во ѓубре цела таа "фудбалска созреаност" што успеа да ја изгради како слика за себе, ако го отпушти Мурињо. Мислам дека ќе остане Жозета , и ќе направи добар трансфер рез у сред зима. Најверојатно ќе добие услов да обезбеди ЛШ за наредната сезона , па тек потоа ќе се очекува да го врати Челзи на пат за титули.

Иначе добра игра имаше денес барем во прво полувреме колку што гледав , али реализацијата е тиња , а и овој голманот на украинците фати јаки топки.

Jose Mourinho on Chelsea Supporters:
What Chelsea fans did for me it's not normal. I don't know how to thank them.
I don't know whether they don't read newspapers, don't listen to tv pundits or commentators, or if they have big hearts. Or if they recognise I am a good professional and have brought great moments to the club.
But it's not normal, such a support. Not just after a bad run but mentally... what people read, listen, see on TV.
The only thing I can say, until my last day here, be it 40 years, 10 years, 5 years. Until my last day I will give them everything.
For me it's an unforgettable moment of my career to have the whole stadium supporting me in a difficult moment.
Everybody wants me out, they want me in.
#Oneofus
:цицки:

Последно уредено:
1. Змејси бан од фан клуб
2. Змејски да продулжи да пишува хумористични постови

Не бе со бан ништо не правиме, остај го нека хејта и после сам себе нека си се банира.

2E1DEACB00000578-3304095-image-a-22_1446679849584.jpg

Тешеира од Шахтјор сам ни се нуди. Го пропуштивме Даглас, се надевам дека нема и овој.
Би бил огромен апгрејд на Оскар.

Среќа е ова, се бранеше. ;)

Иначе, Тешеира добар играч а? Шо позиција игра? По централен бек мора да се тргне у секој случај.

Во навална линија, најчесто позади шпицот. Има одлична техника, брз е и знае да шутира. За разлика од некои.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom