Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Бравоо Вили, не ни се посомневав некогаш во неговиот квалитет уште кога го ругавте тука тврдев дека Вилиан е злато вреден играч, Хазард гореше од желба да постигни гол и даде се од себе, мислам дека публиката јасно се искажа денес за Жозе. Играчите некако многу мотивирани, како да сакаа да пренесат дека сите се зад Мурињо и на терен гинеа денес. Многу битна победа, ептен поинаков Челзи гледаме во ЛШ.

Сезонава ми зема 10 год живот, нека се носат....

Кој лузерски менталитет направивме човече, мора секоја ебана утакмица да има фатална индивидуална грешка.

Прво полувреме бевме супер, второ неможевме да поврземе, тотално за загубивме средината.
Оскар, Матич; Фабрегас ги снема.

Рахман позитивно изненади, ама за да биде уште подобар мора константно да игра.

Аспи, Зума, Вилиан :cuc:

Многу битна победа е ова, можеби најважната за оваа сезона ќе видиме...

Не знам за вас ама јас имам гадно чувство за Жозе, дека и после победата нема да остани со нас, таков предосеќај имам, се надевам грешка сум :(

Хазард воопшто немаше да игра, да не примевте гол. Иначе да, потсети на оние стари издание, иако играше 10 минути.
Проблемот што Мурињо максимално ги прегоре играчите, скоро две сезони форсира една иста постава.
Хазард го форсираше максимално, лш, куп, пл...
Конкретно целиот костур му ги играше сите натпревари и нормално е да има пад во кондиција.

Најубаво се рефлектираше со Лфц и вечерва... Прво полувреме добра игра, висок пресинг, контрола на средината, второ полувреме ја губиме средината.
Мислев дека е случајно со Лфц ама кога истото се појави и вечерва ми стана јасно.
Оскар, Фабрегас, Матич беа преспори за противниците, нешто што минатата сезона не можеше ни да се замисли.
Мораше Мурињо многу порано да менува и да внесува живост... ама...
Убаво кажа ти да не примивме гол немаше да го внесува во игра, скоро сум сигурен дека немаше ни Педро да влегува.

Не знам за вас ама јас имам гадно чувство за Жозе, дека и после победата нема да остани со нас, таков предосеќај имам, се надевам грешка сум :(

Цел стадион пееше Жозе Мурињо, Жооозе Мурињооо... цела утакмица, тоа значи нешто сигурно.

CTAbJ7NWEAA6YAu.png

Дојди ваму. Уште колку пати треба да ти кажам дека бунтуваме??? А?!?!?!

Проблемот што Мурињо максимално ги прегоре играчите, скоро две сезони форсира една иста постава.
Хазард го форсираше максимално, лш, куп, пл...
Конкретно целиот костур му ги играше сите натпревари и нормално е да има пад во кондиција.

Најубаво се рефлектираше со Лфц и вечерва... Прво полувреме добра игра, висок пресинг, контрола на средината, второ полувреме ја губиме средината.
Мислев дека е случајно со Лфц ама кога истото се појави и вечерва ми стана јасно.
Оскар, Фабрегас, Матич беа преспори за противниците, нешто што минатата сезона не можеше ни да се замисли.
Мораше Мурињо многу порано да менува и да внесува живост... ама...
Убаво кажа ти да не примивме гол немаше да го внесува во игра, скоро сум сигурен дека немаше ни Педро да влегува.

Педро и Хазар почнаа да се загреваат пред голот, виде Мурињо дека со Фабрегас не ја бива работата.

Цел стадион пееше Жозе Мурињо, Жооозе Мурињооо... цела утакмица, тоа значи нешто сигурно.
Последниве два натпревари на СБ добива ненормална поддршка од фановите поради целава ситуација и тоа што го прават медиумите. Јас се надевам дека ќе се земат во предвид и фановите, а верувам дека Роман ќе го направи тоа. И јас мислев дека ќе отиде, ама некако во последниве два дена се повеќе добивам надеж дека ќе остане. Останува да видиме, јас сметам дека мора да остане и дека клубот ќе ја направи најголемата грешка доколку одлучи да се збогува со Мурињо.

Батали навивачите кој ги прашва нив, Жозе некако во фацата не ми делуваше среќен, како последен натпревар да му беше, или можи мене ми се прат такви филмој :unsure:[DOUBLEPOST=1446683346][/DOUBLEPOST]Денес фамилијата Мурињо на трибини беше, значи посебен ден за него, максимална поддршка и од навивачите и од семејството.
Ко сме до семејството жена му многу постара делува од него, Жозе и покрај годините лажи пари е2E1C993100000578-0-image-a-58_1446671706160.jpg :pipi:

Последно уредено:
Вили да не ни е сезонава незнам стварно од останатите кој ќе дае гол брука жива.Порано ваквите екипи како Киев си одеа по 3-0 4-0 комотно а сеа одвај на сила тепавме.
Некако мене не ми се гледа позитивно дека ќе се средиме за брзо време,уште викендов очекувам нов кикс.ПРОБЛЕМ НАПАД ЈЕБИГА.

Педро и Хазар почнаа да се загреваат пред голот, виде Мурињо дека со Фабрегас не ја бива работата.
Мое мислење е дека Мурињо мораше многу порано да освежува... замена 10 - 15 минути пред голот значи некаде 65 мин.
Очигледно беше дека ја изгубивме средината и неможевме да направиме асална транзиција во напад.
Оскар беше преспор, Фабре исто.

Грешка која можеше да го чини многу, ама ете Вилиан му ја спаси вечерта.
За останатото ќе видиме у недела. :)

И сега као демек треба да се радуваме на очекувани победи ? Требало многу полесно да го тепаат мечов штом во 83та од слободен тепале не е добро..ама ај.

Со Стоук очекувам победа од 1-0. По што АКО не го отпуштат Мурињо очекувам да влеземе во серија на пар мечеви без пораз и излегување на фаци од под земја со коментари "Ете! Требаше шанса на Мурињо!" што при следните 2 кикса ќе пишат "Па добро..не очекувавме ваљда сите да ги тепа" и при крај на сезона кога ќе завршиме 5ти или 4ти да пишат "Па добро..барем во Европа ќе играме ете Мурињо е човекот за камбек, следната идеме појако!" ..и следната да пишат "Ете..јбг ништо барем топ4 ќе бидеме, им треба време на играчиве да се уходаат..", па после таа да пишат "Ете..пар играчи нови имаме дур да се навикнат, ете и денот не му е на овој играч, ама добро битно тука е второ место не е лошо, следната со нови играчи идеме на титула!" ... и се така во круг се додека евеншли не го отпуштат Мурињо.

Ама ајде се по ред...прво идеме со тврда победа над Стоук па за после ќе видиме што ќе прави тимов.

Цела утакмица се слушаше тоа...
Знам дек имаше ама бш имаше едн момент кд цел стадион буквално аплаудираше и скандираше и бш он тг беше у кадар.[DOUBLEPOST=1446689809][/DOUBLEPOST]Предлог за анкета:
1. Змејси бан од фан клуб
2. Змејски да продулжи да пишува хумористични постови

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom