Od pobedava denes edinstveno dobro e sto zemavme 3 poeni i Pedro na debi pocna so gol i asistencija, toa ke znaci mnogu. Drugive lajna kako mi se ide da im vlezam so klizachi da im skrsam noze nema da mi veruvate. Osobeno na ona gomno Hazard koe e edno od najtalentiranite igraci u svet, mozebi top 3 posle Messi i Ronaldo, a igra kako da e krilo na fucking Norwich. Pa da ti ebam krv majcin be sve sto si imas, imas neverojaten talent, potencijal, tehnika, brzina sve imas da ti ebam sve prekini da izigravas majka tereza na teren i porasni muda i igraj kako maz. Sto kur e ova dobacuvanje i pimplanje kako da e osakaten ebati igracot, ZEMI SUTNI TOLKU LI E TESKO DA SUTNES DA TI EBAM SVE STO SI IMAS NA ZIVCI MI IDES SEKOJ MEC KOGA TE GLEDAM KAKO IGRAS A IMAS TOLKU MNOGU TALENT U TIE EBANI NOZE, I NA TEBE MURINJO SVE DA TI EBAM STO NE MU POTENCIRAS NA TRENING VAKVI RABOTI. Znaci nemoze igrac od kalibar na Hazard da e kako mache na teren, mora da griza i da bide direkten i konkreten, prekini da pimplas i igras za soigraci, cim stvoris sansa gledaj da mu ja munes u gol a ne da se gubis kako tele barajki soigraci da dobacis.
Imam mnogu raboti za natepuvanje i ebenje, Cahill mamata, Clatenburg, Murinjo, Ivanovic sve po spisok i trista drugi raboti. Nema sansi sezonava da osvoime nesto, kurov go secam ako osvoiem nesto.