Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Не можеш да се буниш на вакви ситуации што ние ги гледаме пет пати и пак не сме сигурни а таму судиите немаат шанса да ја прегледаат снимката и у момент донесуваат одлука.

Не е ни битно, објаснив зошто.

Ајде нека објавуваат овие нешто веќе. Салах прошол медицински сега во Лондон, ќе оди на 18 месечна позајмица во Фиорентина. Во Германија до 6 мислам е рокот, па да видиме дали Шурле ќе го комплетира трансферот. Ако си одат двајцата, ќе биде интересно дали ќе дојде уште некој освен Квадрадо.

Не е ни битно, објаснив зошто.

Ајде нека објавуваат овие нешто веќе. Салах прошол медицински сега во Лондон, ќе оди на 18 месечна позајмица во Фиорентина. Во Германија до 6 мислам е рокот, па да видиме дали Шурле ќе го комплетира трансферот. Ако си одат двајцата, ќе биде интересно дали ќе дојде уште некој освен Квадрадо.
јас мислам Енер Валенсија, бидејки читам тренерот на Вест Хем изјавил дека сакаат да го земат Гoмис,ама поради заминувањето на Бони од клубот сакаат да го задржат.

Криво ми е за Шурле, огромен потенцијал има... Ќе искине во Волфсбург, после во некој голем клуб ќе отиде и таму исто, на наредно Европско меѓу најдобрите ќе биде.

http://www.bbc.com/sport/0/football/31087979

Andre Schurrle has agreed personal terms over a move from Chelsea to Bundesliga side Wolfsburg.

Од сабајле е ова. Волфсбург вкупно за Шурле ќе потроши 66 милиони евра. Барем такa пренесува германски Билд.

Уште еден добар бизнис и уште една десетка за нашата управа. Е што не држат две недели во неизвесност за Квадрадо, ќе им простиме.

Апдејт: Шурле ги поминал медицинските прегледи, договорил лични услови, но клубовите се ценкале за цената.
Трансфер периодот во Германија завршува во 18:00.

Апдејт уште еден: татко му на Шурле изјавил за Билд дека се е готово и дека деталите можат да бидат средени и преку меил.

Се чувствувам како Павле Трајанов пред избори.

Последно уредено:
Добра пара ќе се лапне за Шурле, иако и мене криво што го продаваат, ама тоа е. Арапот уште кога дојде не го рачунав за наш играч, арап и фудбал, ма спорт воопшто е небо-земја разлика.

Шурле за 32 милиони евра во Волфсбург, плус пет милиони некакви бонуси.

Квадрадо четири и пол годишен договор, завршена работа.

Како и по навика официјалниот клупски сајт ќе објави последен.

Туку, се надевам дека Мурињо пазарува уште еден играч во моментов, зошто секако остануваме куси на клупа. Или пак планира да го остави Атсу до лето.

Одличен трансфер, се откачивме од играч со делумно голема плата, а не изигра ништо. Плус искеширавме повеќе отколку го пративме, а грееше клупа.(y)
Шурле е добар играч, како и Лукау и Де Брујн за жал никад нема да ги бидне да бидат големи играчи за големи клубови каде се под голем притисок и очеквуања, но во тим како Волфсбург ќе гази сигурен сум.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom