Да бев фан на Челзи ќе ми паднеше камен од срце кога ќе прочитав дека Луиз иде во ПСЖ. Неможев да го глеам како им ги зимаше слободните на Лампард/Хазард/Оскар. Ќе дадеше еден од десет и така во круг. Thank god. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене па ми е криво.Да бев фан на Челзи ќе ми паднеше камен од срце кога ќе прочитав дека Луиз иде во ПСЖ. Неможев да го глеам како им ги зимаше слободните на Лампард/Хазард/Оскар. Ќе дадеше еден од десет и така во круг. Thank god.![]()
А оти па Јунајтед?Ок де, не е дотолку страшно па и вие...не отиде во Арсенал, Тотенхем, Фулам или Јунајтед. Фановите на клубовите кои не потекнуваат од местото кај што е клубот не го сфаќаат дотолку посебно локалното ривалство. Ама најголемо е ривалството со Фулам пошто се на неколку километри. Дури и Стемфорд Бриџ се наоѓа на Fulham Road. Исто мислам најголемите тепачки се имаат дешавано со фановите на Тотенхем, ова бар за последниве години.
Тоа беше повеќе лично.А оти па Јунајтед?Нема никаков ривалитет помеѓу Јунајтед и Челзи.
![]()