Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Хатчинсон, Хиларио, Ето, Кол...Лампард............фала ви за се, посебно до Кол и едно огромно фала до легендата на клубот за се она што го стори за клубот во изминатите 13 години! Боли, ќе фали, ама мораме понатаму!

Од Чех, Хиларио, Тунбул до Чех, Куртоа, Шварцер :cool:

Кол ќе ми фали многу, ама тоа е. Нека си поигра уште малце кај и да оди. За мене е и он легенда на клубот и можеби најконстантниот играч во Челзи од кога дојде па до минатата сезона.

Arsenal without Cole did not lift silverware until this year's FA Cup final a week after he played his final Chelsea game. :icon_lol:

0,,10268~10881107,00.jpg

Now he has a star on his shirt.

Лампард и Кол , не ми се верува дека нема да ги гледам во Челзи :(

Куртоа ке си остане во Атлетико, Коста доага кај нас трампа.

Куртоа ке си остане во Атлетико, Коста доага кај нас трампа.
100%. :)

И Мурињо и претседателот на Атлетико кажаа дека Куртоа се враќа во Челси. Коста, ако доаѓа, ќе доаѓа за 32 милиони колку што му е откупната клаузула. Ако Челси ја активира, може директно да преговара со играчот и да договара услови, така да Атлетико нема што многу да преговара. А во моментот Челси има и тоа како 32 милиони за трошење и многу повеќе од тоа.

Samo sto najverojatno Chelsea nema da ja aktivira otkupnata klauzula zaradi danocite vo Spanija, zatoa i se odoglekuva transferot na Kosta i Luis.

100%. :)

И Мурињо и претседателот на Атлетико кажаа дека Куртоа се враќа во Челси. Коста, ако доаѓа, ќе доаѓа за 32 милиони колку што му е откупната клаузула. Ако Челси ја активира, може директно да преговара со играчот и да договара услови, така да Атлетико нема што многу да преговара. А во моментот Челси има и тоа како 32 милиони за трошење и многу повеќе од тоа.

Досадно ми беше :D

Него Мурињо е во Грција си го лади.

Samo sto najverojatno Chelsea nema da ja aktivira otkupnata klauzula zaradi danocite vo Spanija, zatoa i se odoglekuva transferot na Kosta i Luis.
А што е со даноците во Шпанија?

Иначе, е не, ние ќе го ладиме во Грција у хотел со милион ѕвезди и се што ќе посака. :D :D

COSTA AGREEMENT REACHED

Chelsea Football Club can confirm an agreement has been reached with Atletico Madrid for the transfer of Diego Costa, with Chelsea meeting the buy-out clause for the Spanish international.

http://www.chelseafc.com/news-article/article/3943327/title/costa-agreement-reached

ДРАГОНСКИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Добро е мислиме на младоста со потпишувањето на Шварцер. (y) Прав тим со права управа.

Донев да ти кликав лајков сега 4и пати дислајк ќе ти стиснев само за да можам постот да ти го лајкнам 5ти пат.

gg wp се читаме во Мај кога ќе треба да ти дадам аватар.

(сајд ноут: Ако се повреди јас сум бил во право бидејќи имам спомнато дека една од причините зошто не треба да дојде е и тоа што лесно може да се повреди во Премиер лигата)

Трансверов за мене исто како да не се случил . Чекам други вести во тимот , нешто ново некој друг трансвер .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom