Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
DidAnaBorgesSignWithChelsea.com

Оваа бољи засилување ќе биде од Коста Рика :ROFLMAO:

http://www.chelseafc.com/news-article/article/3929980

БРИНГ ОН ФЕРЕНЦВАРОШ !

Ова и на Челзи ТВ ќе има пренос ќе мора да се гледа за да се слуша изговор на англиски екипи.

Ја би идел ако го купиме Коста :D

Ако е до 70 евра....што знам, може да се приушти од една страна, ама од друга страна ваљда ќе биде само утакмица+пат+пари за таму. Што знам

Тешко дека за патот само 50 евра ќе ти наплатат. Јас на 25ти се враќам од одмор, многу брзо ќе ми дојде иначе можеше да се оди. Ај има време, ќе видиме.

Ја све мислам 100 евра ќе биде се пат+утакмица+враќање.

Ајде ако дадат конкретни бројки и информации и покажат дека се стварно сериозни ќе можит.

Убава работа е што се трудат да организат, па беќи испадне нешто од ова.

90-100 евра е повратна за Љубљана. Ќе видиме сега они што, како ќе организираат.

http://www.chelseafc.com/news-article/article/3929980

БРИНГ ОН ФЕРЕНЦВАРОШ !

Ова и на Челзи ТВ ќе има пренос ќе мора да се гледа за да се слуша изговор на англиски екипи.

Ја би идел ако го купиме Коста :D

Ако е до 70 евра....што знам, може да се приушти од една страна, ама од друга страна ваљда ќе биде само утакмица+пат+пари за таму. Што знам
Тоа бринг он Ференцфарош за шо се работе за Бешич ли?

Sent from my ST21i using Tapatalk

Тоа бринг он Ференцфарош за шо се работе за Бешич ли?

Sent from my ST21i using Tapatalk
За утакмицата со Ференцфарош :D
Пријателска ќе сме играле со нив на 10ти Август :)[DOUBLEPOST=1403710390][/DOUBLEPOST]
90-100 евра е повратна за Љубљана. Ќе видиме сега они што, како ќе организираат.
Што ќе ти е повратна, идеш во ЕУ, остануваш после утакмица негде скриен, наоѓаш работа во рандом стриптиз бар во Љубљана. Профит.

Или ќе се пикнеш во автобусот на Челзи :sneaky:

Салах ќе се праќа на позајмица или??
Уште ништо со Коста ццццц

За што ќе ти е Коста за да ги депилира фудбалерите . Нека си седе таму кај што си е .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom