Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Првата играше и статистиката му беше 0, 0, 0, 0. Втората на клупа. Го уништија Ливерпул.Да се надеваме и Микел и големиот Моузес.Иначе Моузес не им игра у прв тим така?
Па у моментов, не не им игра во хотел се.Да се надеваме и Микел и големиот Моузес.Иначе Моузес не им игра у прв тим така?
Намерно го забораив Омеруо, пошто не знам дали воопшто ќе биде дел од тимот. За Микел ми е мене (освен ако и он не си отиде). Секако и богот Моузес мора да се врати, Ширле ќе сме го продавале, Моузес има да ора по десна страна!Првата играше и статистиката му беше 0, 0, 0, 0. Втората на клупа. Го уништија Ливерпул.
Да не го заборавиме и Омеруо кој супер изигра, посебно на втората, еден од најдобрите на терен беше.
лол значи ок уште еден човек да ставам на листаНамерно го забораив Омеруо, пошто не знам дали воопшто ќе биде дел од тимот. За Микел ми е мене (освен ако и он не си отиде). Секако и богот Моузес мора да се врати, Ширле ќе сме го продавале, Моузес има да ора по десна страна!
Иначе и Кејхил се враќа (за малце ќе пишев и Лампс).