Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде и тери да лета па комплетни да сме хахахахх

http://chelseabalkan.com/201406173282/vijesti/transferi/chelsea-postavio-cijenu-na-lukakua.html

Фала богу и од овој ќе се ослободиме.

Дај боже после Хазард добро да се покаже против Алжир па добра пара и од него да земеме.
money_smiley_face-gif1.png

1765128_stock-photo-money-loving-smiley.jpg
[DOUBLEPOST=1403026095][/DOUBLEPOST]Добар играч е овој Де Брајне, ќе се цитирам кога ќе го купиме за 3-4 години дека од пред време сум знаел дека е играч што може да го бидне во Челзи.

(@Донев земи пиши уште од сега "Добар трансфер, тогаш не го биваше за во Челзи ама сега ќе гази", да се цитираш за некоја год. за повеќе лајкови да не вадиш само на мој грб :D )

Последно уредено:
Се согласувам. Одличен играч е. Ако му е загарантирано местото и нема конкуренција.

Следната е наша 100%[DOUBLEPOST=1403031541][/DOUBLEPOST]ајмо рамчееееееееееееееееееееееееееееееееееее

Последно уредено:
a4u7yte3.jpg

[emoji776][emoji736]

Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk

Остајте го драгонски што се филма, ако успеат да останат на СБ и да го прошират, огромна работа ќе завршат.

Добро е се откажале од идејата да градат нов стадион кај тоа браната или што и кур да беше...ма да џабе ќе им биде 60к скоро и ретко да биде 95+% исполнет

Добро е се откажале од идејата да градат нов стадион кај тоа браната или што и кур да беше...ма да џабе ќе им биде 60к скоро и ретко да биде 95+% исполнет
Сигурен си?

Иначе тоа беше кај што Шерлок го следеше Џон и дозна дека Жената е жива уствари. Ти текнува? :D

Сигурен си?

Иначе тоа беше кај што Шерлок го следеше Џон и дозна дека Жената е жива уствари. Ти текнува? :D
Одвај ми текна, ама да, ми текнува. И на Fast 6 Имаше таму сцена, а ја го знам од Dirt 3 (ваљда 3 беше) а и од натпревари со тркање.

Па и на 30к има мечеви во кои што не е наполнет скроз, а на 60к капацитет само за нокаут фазиве би се наполнил.

За пример види Барса и Реал не се секој меч полни стадионите (ама добро помала конкуренција има таму)

42к и провери на страната, ќе видиш дека немало вод 40к публика.

Слушате ли што вика Калински за Рамче? Инзвореден техничар и фантазер бил, а вие саката де биде продаден.:tapp:

За Вилиан го кажа тоа бе :D Дека 32м. фунти за него биле фантастичен трансфер... еве оваа сезона се прилагодуваше, другата ваљда почесто ќе игра во прв тим ај баш да видиме...

А Рамче не очекувам да си иде, ќе му тргне следнава сто посто, не е лош играч да сврзе две (под)просечни сезони

За Вилиан го кажа тоа бе :D Дека 32м. фунти за него биле фантастичен трансфер... еве оваа сезона се прилагодуваше, другата ваљда почесто ќе игра во прв тим ај баш да видиме...

А Рамче не очекувам да си иде, ќе му тргне следнава сто посто, не е лош играч да сврзе две (под)просечни сезони
Не, за Рамче кажа, гледај коа ќе има реприза:icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom