Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Давор тоа можда, јас тешко дека сум пишал вакво нешто :D
Еј да бе, го заборавив него. Не чита ?

Да он беше, али ипак ти кога виде дека ја неам позитивно мислење за инат ми идеше контра :D

Еј да бе, го заборавив него. Не чита ?

Да он беше, али ипак ти кога виде дека ја неам позитивно мислење за инат ми идеше контра :D
Не знам, иди прашај го на твитер. Или опцуј го па да видиме дали ќе се појави :D

Кој овде мисли дека Шурле е промашен трансфер?

Нема некој таков мислам. За 20 милиони беше доведен. Вилијан можеби беше преплатен али и он се вклопи во тимот. Па уште кога Зорица праеше споредби помеѓу него и Моузез/Марин...за Мата муабетот е правен 100 милиони пати, не сакам пак да почнувам. А Де Брујн доби шанса на почетокот од сезоната, не се покажа баш во најдобро светло и одма почна да плаче излеа дека не добива шанса. Па уште нашол кај кого...он Касиљас го седна на клупа, па проблем ли му е за Де Брујн.

Ок, се гледа дека имаме различни гледишта за некои работи, со среќа нека ви е титулата од оваа се надевам пак ќе се радуваме на титуливе и следнава сезона.

Не можеш да кажеш дека Марин и Мозес се подобри од Шурле и Вилиан. А тоа значи дека Челзи направи добар бизнис за да го засили тимот. Тоа што доста пари беа дадени за Вилиан е друго, ама сега можеш да кажеш дека е подобро Мозес да го имаме во тим наместо Вилиан?

Можам да кажам :D

Whatever ме мрзи да се докажувам, резултатите сами ќе говорат. Ете и Барса со Нејмар направија добар дил и Јунајтед со Мата, ама ете видовме колку титули освоија и колку че освојат.

Некои работи не се така едноставни, а и на некроен Петко капа му кроиме. Ма да ок, мора нешто да се дешава до Август а после пак ќе почнеме да гледаме натпревар по натпревар.

У меѓувреме глејте ракомет/СП :D

Реал во 2009 го земаа Роналдо и ништо не освоија таа сезона. Каков флоп (n)

A+ аналогија :cuc:

Ти реков, се читаме у мај. Не е финтата дали Коста ќе дојде и ќе даде 150 гола у една сезона, туку дали ќе освои клубот титула. А ја викам не. Ти викаш да. Ете нешто се дешава битно :D

А зашто праиме муабет за играч на Атлетико ?

Фабрегас ќе го бидне или не ? На пример ја немам ништо против него, мислам дека може да го бидне и те како, и покрај тоа што има некои што беа против неговиот трансфер.

За Шурле и Вилиан збориме. И добро си пишав. Ти викаш дека не се добри трансфери затоа што не сме освоиле трофеј.

Исто мислење имаме за Фабрегас :D

За Шурле и Вилиан збориме. И добро си пишав. Ти викаш дека не се добри трансфери затоа што не сме освоиле трофеј.

Исто мислење имаме за Фабрегас :D
Реал освои следната титула. Што значи дека ако не освоиме оваа дека се лоши.

Мислам стварно ен се сфаќаме. Купуваш играчи за да ти донесат титула.

Мислам Челзи го прави тоа, некои екипи купуваат играчи за да ги продадат поскапо или да си го поправат пласманот во лигата.

Ако дадеш 100 милиони во едно лето и не освои титула значи тоа е фејл. Прашај фан на било која екипа ќе ти каже.

Поради тие 2-3 играчи што си ги купил е фејл сезоната или поради цел тим?
Може да купиш и играч кој ќе ти ја појача клупата само, а нема да очекуваш баш он да ти донесе титула :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom