Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Не е само до напаѓачот бе, 11 играчи се+клупа+надворешни фактори+внатрешни фактори

Да беше до напаѓач лесна работа.[DOUBLEPOST=1402848127][/DOUBLEPOST]Или можда ќе се предомислат за Коста и ќе купат некој друг :D
Пасторе? :P Или Милер...можеби Бербатов? (првиве двајца не се ни напаѓачи) Реално, за сумата што е во игра (32 милиони евра ако не се лажам, или фунти беа?) не можеш подобро од Коста да добиеш.

Пасторе? :P Или Милер...можеби Бербатов? (првиве двајца не се ни напаѓачи) Реално, за сумата што е во игра (32 милиони евра ако не се лажам, или фунти беа?) не можеш подобро од Коста да добиеш.
Не се напаѓачи а сепак се подобри напаѓачи од Коста. Тоа кажува нешто.

Не се напаѓачи а сепак се подобри напаѓачи од Коста. Тоа кажува нешто.
И ќе играме со лажна 9ка? :D А како тоа се подобри „напаѓачи“ од Коста, просветли ме? Кај Коста ми смета што е циго, само провоцира, удира по малце, можда и плука...ама мислам дека Мурињо може да го среди.

Охохо, сеа некој дома свршуе што Куртоа ќе се врати. :D Шала на страна, и мене ми е мило иако лично немаше да ми смета да остане уште една година на позајмица во Атлетико. Значи Шварцер си оди. :(

Па така подобри се, подобро би одиграле за нас него ли Коста :D

За Шпанија е он, се пали на тики така и сака со лажна 9ка да играме. Не за џабе цело време го збори Шурле.

Мурињо ќе среди сѐ и секој. ☺

Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk

Нема да се снајде кај нас...скептик сум секогаш за жабарите...ретко некој да успее во ПЛ.Затоа неќам во тим такви играчи...

А бе, а ви текнува лани кога бев јас против трансферите на Ширле и Вилиан и велев дека клубот прави голема грешка ?
А Донев викаше дека Ширле е вториот Исус ?

И сега после 1 година го продадовме најдобриот играч на Челзи и еден од поголемите светски таленти во името на Де Брајне со цел да се ослободи место за Ширле и Вилиан.

Ама добро сепак бил Донев во право лани на турнеата во Азија го освоивме престижниот Fah Kol Трофеј (y) (y) (y)

Нема да се снајде кај нас...скептик сум секогаш за жабарите...ретко некој да успее во ПЛ.Затоа неќам во тим такви играчи...

icardi е аргентинец ќе го видиме вечер

E ne znaev deka e Argentinec se mislev taljanec e...ali nebitno poentata mi e opshto igraci od seria A slabo se snaogaat vo PL

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom