Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Абе он шо е темпераментен и подвлодлив од неговиот агент е, ама ко ќе ми текне дека изјави дека е фан на Челзи, а види како се однесува. Ми се гади.

Донев ако не е пратен од управата на Челзи тука да коментира еве на....еве овде сечи ме ако не е така.

Од овие деца не бидува легенди , најн :свиркам:

2a5uhahy.jpg

Јас полагам во понеделник и четврток, па очекувајте сите трансфери да бидат објавени вторник или среда.

Конечно нешто да се спомне за факултет тука .
@Донев вие веќе сте во изборот на легенди , зборувам за Лукаку и компанија :свиркам:

Стварно, треба пред да излезат на терен да им дадат машни да врзуваат. Кој не знае, нема право да игра.
И мењај аватарот, ми се мешаш со @HoT IcE цело време.

Fabregas to Radio Maracanã: "Yes, the agreement with#ChelseaFC is done. I spoke with Jose and the owner and the talks went very smoothly. I love London a lot and am glad to be going back there permanently. My regards to FCB fans. I enjoyed some wonderful moments I have a lot of friends over but its time to look towards the future. Looking forward to working under a coach with a different profile. He has a charismatic personality. Exciting times ahead for CFC due to the wonderful youngsters they've signed and I'll be happy to contribute. Really can't wait to kickstart after the world cup."

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom