Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Овие вредат 150 милиони?
Ја да, двеве на позајмица ќе дојдат. :icon_mrgr:

Инаку ја би зел некој АМ што играл во екипа што последниве 20 години единствен успех и е квалификации за ЛЕ од лани и би ги потрошил сите пари на тој играч. Има некоја таква екипа ?

Уозбилете се малце бе :D
Јас ќе си пишам што би правел.

Според мене на тимов му се потребни лев бек, бокс ту бокс мидфилдер како партнер за Матич и напаѓач.
Опции за лев бек мислам дека се Филипе Луис, Шо и Морено. Ама тек сега видов дека првиов имал веќе 28 години. Можеби има 4 сезони во него, ама повеќе би преферирал помлад. Морено има 21, ама го немам баш гледано. Шо знаеме дека го бива, и би бил догорочно решение. Само што ќе треба да се дадат 30 милиони, кои не е проблем да се дадат, ама се премногу за 18 годишен тинејџер кој сеуште не се знае дали и колку ќе се развива. Како и да е, највеќе би сакал Шо да дојде.
После за во средина ги гледам Погба, Видал, Крос. Погба е сличен на Матич, и би рекол млада верзија на Јаја. Не знам кој ќе се справи со нив двајца на средина. Ама ќе треба да се дадат околу 60 милиони, а не сум баш сигурен дека вреди толку. Видал би го донеле за помала сума. Исто и Крос на кој му е последна година од договорот, и ако има некакви шанси да се земе летово, нема да кошта повеќе од 25 милиони според мене. Ако не може, тогаш нека го договараат за догодина без пари. Јас би одел со Крос.
За напаѓач си останувам на најреалната опција, Коста. И Лукаку да се врати секако.

Може и за помалце од 100 милиони да се земат три играчи од овој профил.

Тимот вака го замислувам

Куртоа/Чех/Блекмен
Иванович/Азпи - Кејхил/Зума - Тери/Калас - Шо/Азпи
Крос/Ван Гинкел/Лампард - Матич/Рамирес/Микел
Вилиан/Салах - Оскар/Торган или Пиазон - Хазард/Шурле
Коста/Лукаку/Торес или Ба
Куртоа и Чех ќе се борат за голманската позиција. Иванович да си игра десно, Азпи да го заменува по потреба, а он и Шо да се мењаат лево, затоа што Шо сигурно не може да игра цело време во клуб како Челзи уште наредна сезона. Двајцата во средина би се мењале во зависност од противникот. Микел го пишав, ама би го продал, заслужува повеќе да игра, а нема место. Матич би бил првиот избор, а партнерот до него ќе се мења. Лампард почесто да е на клупа него на терен. Еден од Хазард или Пиазон да остане како конкуренција на Оскар, се виде дека му фалеше тоа откако отиде Мата. Секако, Оскар ќе биде првиот избор, ама и еден од овие да добие солидна минутажа. Напред Коста и Лукаку да играат по заслуга, а најдобра опција е Торес некако да се продаде, а Ба да се зачува. Торес зима голема плата, преголема за трет напаѓач. Иначе може и двајцата да останат.

Донев стварно мислиш дека Торган,Пиазон,Зума се доволно добри за во Челзи да изиграат другава сезона ?

Башка Крос во Јунајтед ќе иде :P Не стварно не знам од каде го извади Крос, иако е играчиште што со задолство би го гледал во Челзи не знам зошто би го напуштил Баерн освен ако не го избркаат, а Пеп ваљда не е ептен глуп а ? :D[DOUBLEPOST=1401292000][/DOUBLEPOST]
Со Салах? Да, не е лош.
И со Бенајун,Торес и Ето.

Просек од 4 играчи 1 гол на секој 10ти меч а ? :icon_mrgr::icon_mrgr:

Колку имаме отпад за продавање: Марин, Мозес, Ромеу,Торес, Ба, Какута(ако уште има договор)
Мислам дека нема да идеме по Шо него по Филипе, али со заминување на Лампард и Кол слабо енглези во тимот, и на тоа треба да се мисли.

Ај кога сте се запнале за Шо (мајка ти)

10329198_10100556704468512_7357241878560960106_n.jpg

10299009_10100556704668112_8583198866395767202_n.jpg

1907325_10100556708934562_2107441301624618088_n.jpg
[DOUBLEPOST=1401292237][/DOUBLEPOST]"Yeah, seriously I was let go [by Chelsea] because of my height,” he said. “I think it was only when I was about 14 or 15 I got taller and bigger. I can’t remember much of being released"

Ја за Погба би одма дал 60 милки, не знам за вас. Го гледал некој? Животно е, плус 21 година.
За другиве ми е сеедно.

Ја за Погба би одма дал 60 милки, не знам за вас. Го гледал некој? Животно е, плус 21 година.
За другиве ми е сеедно.
Ја би дал 80 милки и тоа Орео Милки од 100 грама.

Мислам дека се доволно добри за ротација наредна сезона. Да добиваат шанса повремено за да се вклопат во тимот за понатаму.

Знам дека можеби од тројцата кои ги спомнав, за Крос има најмалце шанси. Ама нели не можат да се договорат за нов договор со Баерн, а му истекува наредна сезона. Па ако не потпишува нов, можеби и ќе ја искористат шансата да земат пари за него и да не си оди така.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom