Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Зашто за Мурињо? Овие ФА се апла анти Челзи. Уште кога ќе ми текне Мурињо како се лигавеше ПЛ ова, ПЛ она, Англиски фудбал најбољи, дрн дрн јариња. Гони ги у ПМ.:mad:

Шо ве ебам му љубоморам на Лампс. А и на Каролинчето[DOUBLEPOST=1398288767][/DOUBLEPOST]
Зашто за Мурињо? Овие ФА се апла анти Челзи. Уште кога ќе ми текне Мурињо како се лигавеше ПЛ ова, ПЛ она, Англиски фудбал најбољи, дрн дрн јариња. Гони ги у ПМ.:mad:
Ти реков, зошто да не го казнат ? Ма да овие од УЕФА беа зафатени со случајот со Барса инаку требаше да добие и против Атлетико.

Ќе ме прашаш зошто против Атлетико, а јас ќе ти го дадам истиот одговор "Зошто да не?"

Ова е коментирање и пофалба на судиите по завршување на натпреварот (нели, да не влијае пред мечот). Ок, знаеме дека е сарказам, но ме интересира како ќе докажат дека е сарказам. Мада кај нас ради сарказам можеш и „клавир да свириш“.

Кој е коефициентот за ФА да објават некое известување за казнување поради изнесување послаб тим на терен?

Мирор иначе пишува дека Аке, калас, Кристенсен и Ван Гинкел ќе биле стартери :D

Кој е коефициентот за ФА да објават некое известување за казнување поради изнесување послаб тим на терен?

Мирор иначе пишува дека Аке, калас, Кристенсен и Ван Гинкел ќе биле стартери :D
Знаеш што сакам да се деси? Да излеземе со овој тим и да победиме. И да не казнат поради тоа што сме изнеле послаб тим и поради тоа што сме победиле.

Или уште подобро да излеземе со прв тим и да не казнат пошто не ги чуваме играчите што може да резултира со губење на Англиска екипа во Европа.

ФА ќе не казнат дека нема да го играме Рамче до крај на сезоната.

@Донев, Кај и да е ќе поминам 70% на албумон. Мислиш ќе ме банираат ? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom