Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
R.I.P title hopes for Chelsea. Vo dve utakmici prokockavme 2 tituli. Da bideme realni nemame sansi vo LS a vo PL liverpool i city se vo mnogu podobra pozicija. Odbranata katastrofa, napadot katastrofa i toa e. Ne se nerviram ic za ovoj poraz, ednostavno ne mi e galje. Neka se preispita malce Murinjo, 10 porazi vo dosegasnata sezona ne e karakteristicno za nego.

Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk

Мизерија второво полувреме. Реков после утакмицата со Палас, ако се игра во одбрана ко во таа утакмица, 4ка не беа. Блиску бев, 3 комада...е сега ќе треба да се повампират и да изиграат брилијантна утакмица за да пројдат понатаму!

Се читаме викендов, очигледно вечерва, утре и задутре ќе се изнапишувате непромислени коментари :D

А и заслужено, да се браниш на гости по секоја цена е срамно. Премногу срамно. Жалното е ако влезат во 1/2 финале и со Ренова да ја играат првата на гости пак ќе се бранат. Ам то е.

Чех :facepalm: за комплетна слика на целата одбрана вчерва
Пак смејте му се на 123456

Хазард во ПСЖ од лето за 60 милиони, сакал да игра за победнички екипи :D
1148809_998094890230727_915763612_n.jpg

Наполи , 2012 , не можам да опишам колку сум среќен од сега што ова се повторува :icon_lol::vozbud::свиркам: . Идеме на 4-1 следна :свиркам:

Торес влезе и 2 гола примивме, нормално за давање гол и да не зборуваме.
Идеме даље, 2-0 на Бриџот,чао пријатно.

А уште послична ја прави ситуацијата е што пак Лавеци ни даде прв гол , а играме пак против него и Кавани еј леле леле што се случува :D

Не знам зошто го кривите Чех за голот. Му шутира од 5 метри.
Одбраната е крива за сите голови што ги примивте. При првиот лошо избивање, при вториот повторно лоша реакција а третиот Пасторе се прошета ко јас да сум централен.

Да бидам искрен до 3тиот гол не бев разочаран и бев убеден дека ќе ги поминеме на Стемфорд. Ама после третиот гол и онаква ноншалатна одбрана и игра, убеден сум во спротивното. Не знам што се деси со тимов ама изгубија мотивација, безопасни сме и се мачиме да креираме сериозна шанса. Колку ни недостасува играч во нападаот кој ќе направи нешто е страшно. Како што реков, до третиот гол не бев разочаран, ама после сите кули мисе срушија.
ПСЖ не се толку опасни колку што мислев дека се, ние бевме очај во второ полувреме и си искористија прилика.

Се надевам дека ова е последна сезона за Луиз и Торес во Челзи. Преку глава ми е и од двајцата.

Да бидам искрен до 3тиот гол не бев разочаран и бев убеден дека ќе ги поминеме на Стемфорд. Ама после третиот гол и онаква ноншалатна одбрана и игра, убеден сум во спротивното. Не знам што се деси со тимов ама изгубија мотивација, безопасни сме и се мачиме да креираме сериозна шанса. Колку ни недостасува играч во нападаот кој ќе направи нешто е страшно. Како што реков, до третиот гол не бев разочаран, ама после сите кули мисе срушија.
ПСЖ не се толку опасни колку што мислев дека се, ние бевме очај во второ полувреме и си искористија прилика.

Се надевам дека ова е последна сезона за Луиз и Торес во Челзи. Преку глава ми е и од двајцата.
Па ни недостасува играч во нападот кога играме со 4ца АМчиња :ROFLMAO:

Торес влезе и 2 гола примивме, нормално за давање гол и да не зборуваме.
Идеме даље, 2-0 на Бриџот,чао пријатно.
да Торес е крив што примивме 3 смешни гола и што Рамирес не знае да рашири на десно крило ајде бе...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom