Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Ехе, тоа сигурно ич да не се боете :D

Грешка си брат. Обратно е математикава: Баерн најслесно на свет стасува до финале, проблемот е што ќе направи во финалето :pipi:

Така да си имаат резервирано веќе хотелче со приватна плажа во Лисабон и курви за тешење по финалето :нинџ: (при што немам блага врска дали баш Лисабон излага на океан :icon_lol:).
Manchester e poslednata porta za Baern vo ls.

Денес мора да се тепа, омилени ми се дербињата со Арсенал, има на глава да му се качам на едно пријателче кое уште е убедено дека освојуваат титула.

Денес мора да се тепа, омилени ми се дербињата со Арсенал, има на глава да му се качам на едно пријателче кое уште е убедено дека освојуваат титула.

хаха исто:D

Иване а да дојдеш ти у Вире да се запознаемо, и да се радуемо на победу, што викаш :D

Oва заслужува да го има у ПЛ темата.
Се помочав за она со беџот.

Team to face Arsenal: Cech; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Matic, David Luiz; Schurrle, Oscar, Hazard; Eto'o.

Today's subs: Schwarzer, Kalas, Mikel, Lampard, Salah, Ba and Torres.

Не знам колку е паметно со Луиз и Матич двајцата во тимот, не се кој знае што офанзивни Арсенал башка и Озил нема да им игра.

Немаме примено гол дома на последните 6 утакмици, уште од јануари против Јунајтед :)

Рататаатата Етооо,си гази у последно време нема што :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom