Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Chudnoto e zashto se zatvorija celo vtoro poluvreme... Trebase da se ide na 2 gol. Inache da, so vakva igra Bayern bi ne zbrishale definitivno.
Не би не збришала ниедна екипа со ваква игра. Така ти се чини. 1-1 против Галата не значи по дифолт голем пораз од Баерн, исто како што 2-0 против Сити не значи 4-0 против Арсенал на пример :)

Секоја утакмица си е прича сама за себе. И Мурињо и играчите нормално дека поинаку би влегле во утакмицата ако играме со Баерн отколку ако играме со Галата. Исто може да значи и за истиов противник. Се надевам ќе бидам во право, ама ќе видите каков пристап во играта ќе има против Галата во Лондон. Мислам дека Мурињо нема да дозволи контрола на играта од страна на противникот, бидејќи иако 0-0 ни одговара, еден момент на невнимание, може да не однесе во амбисот. Мислам дека ќе притисне од почеток, ќе се бара гол во првите 15-20 минути игра, евентуално дотолчување на противникот пред да се освести. Чекање на контри може да биде заебано, пошто гледаме дека не секогаш ги користиме тие шанси, а од друга страна, под постојан притисок поголема е шансата за грешка.

Незгодна екипа се да,али затоа имаат згоден тренер. МАНЧИНИ ЦАР.

Уплаќајте куќа,жена,слугинка на 2ка. Ширле ја решава.
Поздрав до фановите на Јунајтед што сметаа дека сум сериозен со ова. Од сега сите утакмици во кој што ќе игра Челзи со Ширле во прв тим уплатете ги победа за челзи и тим2+ на моја одговорност ;)[DOUBLEPOST=1393459698][/DOUBLEPOST]
1896996_676034629104480_739762117_n.jpg

Плави слушалки :X3:
Рамче во позадина :LOL:[DOUBLEPOST=1393464668][/DOUBLEPOST]The SPECIAL one
anfbFqq.jpg

Последно уредено:
Многу пацерски гол примивме. :tapp:
Чех мораше подобро да интервенира... тргна на топката па се попишмани, ни ваму ни таму и ни го збрца Чејџу

Кој гол, кога судијата свирна пред тоа. Сите застанаа од одбраната плус Чех. Иначе Јилмаз беше.

Не ми е јасно што сакаа. Топкава што претходно излезе во аут, се врати во терен, дојде кај Тери, никој не ја зима, а овие веќе си изведуваат аутот. Тери нема да си трчка со неа по теренот. Ок де, сакал да ја прекине играта. Му се може!
Да де, играта беше прекината, судијата ја прекина и после некој од овие мислам дека ја укара у голот ако видох убаво, ама секако дека не се важи бидејќи имаше 2 топки.[DOUBLEPOST=1393502008][/DOUBLEPOST]Не пишах коментар за синоќашната утакмица... добро беше што го отворихме први резултатот ама не требаше после да се затвориме целосно и да ги чекаме на контри, цело полувреме е многу само да се браниш и ретки се тиа утакмици на кои можеш целосно да се одбраниш. Сите АМ ни се вон форма, не знам колку грешки направи Вилиан само, трчи ногу, ама фудбало не е само трчање. Во Лондон треба да притиснеме првото полувреме и да дадеме барем еден гол, оти може па некој бош гол да примаме и после да се мачиме да дадеме гол.

Последно уредено:
И што ќе биде колаборацијава со Симсонови ? По една крофна ќе добијат сите играчи пред натпревар ? :ROFLMAO:

Колку има дадено сезонава ?
едит: За ЕПЛ прашувам.

Колку има дадено сезонава ?
едит: За ЕПЛ прашувам.
5.

170 вкупно во ПЛ,уште 6 гола му фалат да го помине Анри и да влези во ТОП 3 стрелци на сите времиња во ПЛ.

ЛЕГЕНДА!!!

Има надеж дека ќе ги даде сезонава у случај да не му го продужат договорот.

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Едит

Ако не се лажам Лампард е единствениот играч што 10 сезони по ред дава 10 или повеќе голови.

Уште 6 за историја,што мислите може ли? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom