Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Шо демек ја криете тагата сега сите демек не вие гајле ? Немојте ве молам на сите ни е криво и треба да признаеме рака на оган клававме за Мата цели 2 сезони...ама ај сега немаме гајле демек Оскар и Рамче ги имаме :tapp:
Пак ли ќе треба да се повторувам од летото ? Искористете малце глава видете какви трансфери прави Челзи, кон која насока иде клубот и ќе сфатите дека вакви потези веќе се вообичаени и дека Челзи може многу лесно неколку години и да си остане без трофеи (ама ете среќа го имаме Мурињо па може да направи нешто), ама вие кога се ложевте летово сега падот на земја ќе биде тежок..е ќе биде.. (не е ова кон тебе насочено :) )

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Јас Оскар ич не го симпатизирам ама ич , и не го ставам пред Мата , таков ми е играчот антисимпатичен мислев дека ќе го засакам така ама ништо почна во последно време да ме нервира со тоа глупите потези и со неговата преголема одговорност се мисле во кој знае кој филм е влезен РАМБО 25-КА го глуми па ќе го вади тој Челзи од кризни ситуации . Незнам што виде само Мурињо во него а не виде во Мата , оти Мата за Оскар е БОГ :)
--- надополнето: 22 јануари 2014 во 23:43 ---
Патем дај нека се официјализира ова цела работа веќе и да се стави крај ако се официјализира а оди кон тоа иако ќе речам дека нема ништо да бидне :)

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Ситуацијата како ние летово кога го шитнавме Озил за Иско, кој грее клупа сега и е светлосни години зад него.
images

Ау каков ремет ќе има ако испадне исто како со Лукас и останатите кои потпишаа со Јунајтед. Се дури не видам на челзи.ком во ништо не верувам.

Јас Оскар ич не го симпатизирам ама ич , и не го ставам пред Мата , таков ми е играчот антисимпатичен мислев дека ќе го засакам така ама ништо почна во последно време да ме нервира со тоа глупите потези и со неговата преголема одговорност се мисле во кој знае кој филм е влезен РАМБО 25-КА го глуми па ќе го вади тој Челзи од кризни ситуации . Незнам што виде само Мурињо во него а не виде во Мата , оти Мата за Оскар е БОГ :)
Konecno nekoj shto misli isto kako mene.Za ova ti pustam raka.Mnogu mi e maka shto Oskar dobi shansa namesto Mata.

Ами ете чекаме и ние на тезга е стаен овие од Ман Утд ко евреии или земај или не го врти производо од сите страни да го видат што и каков е :icon_lol:

Fanovi na Junajted ke ve zamolam da ne spamirate na temava :D
Gledam vo fan klub junajted dragonsky pisal 1 post i odma mu se sipavte 10 dusi,a vie tuka cel den otekuvate.

Fanovi na Junajted ke ve zamolam da ne spamirate na temava :D
Gledam vo fan klub junajted dragonsky pisal 1 post i odma mu se sipavte 10 dusi,a vie tuka cel den otekuvate.

ALO BRE TI NORMALEN SI STO ZBORIS BEGAJ OD TAMU SE GLEDA GLUP SI- Просечен фан на Јунајтед :D

Ситуацијата како ние летово кога го шитнавме Озил за Иско, кој грее клупа сега и е светлосни години зад него.
images

Подобра верзија од мемево
mourinho-ancelotti.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom