Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
1546332_580570772036734_93064710_n.jpg

Цел тим да направеш . Иднината е на младите :)
Има иднина во овие. Барем 3-4ца од овие да купиме добро ќе биде.

Се надевам дека играчиве внеле доволно лук и изеле доволно пивтии за да ги тепаат овие од Јунајтед. Потребна ни е виша сила во дуелот со нив! Пивтии до смррт! КРЕАТИН ЈЕ НАЈАЧИ

Ако не победиме денес,тогаш слободно нека се откажат од титулата.На домашен терен,во фантастична форма наспроти онаа бедна форма на Утд,плус отуството на Бетмен и Робин.Доволно е!

Добро како живот или смрт да е работава ја направивте. Титула се освојува или против екипи на дното или против екипи на врвот. Еден кикс против екипа на 7мо/8мо место не значи ништо, пак ќе бидеме 4-5 поени разлика, долга е сезоната, ма да ете Арсенал изгубија од Јунајтед така да не ќе биде лошо да се победи.

Добро како живот или смрт да е работава ја направивте. Титула се освојува или против екипи на дното или против екипи на врвот. Еден кикс против екипа на 7мо/8мо место не значи ништо, пак ќе бидеме 4-5 поени разлика, долга е сезоната, ма да ете Арсенал изгубија од Јунајтед така да не ќе биде лошо да се победи.
Сакам да победат за да ми биде уште поголем меракот,1 ја имам. ;)

Chelsea's starting XI vs United: Cech, Ivanovic, Terry, Cahill, Azpi, Ramires, Luiz, Willian, Oscar, Hazard, Eto'o.

Team v Man U: Cech; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Ramires, David Luiz; Willian, Oscar, Hazard; Eto’o.

Ни М од Мата :icon_mrgr: . Ама кај го ставил Ето нц нц нц .

Знаев дека со овој состав ќе игра Мурињо, али не знаев дека Бане е спремен.

Ширле ја решава. На овој натпревар ќе докаже зошто е платен, на вакви мечеви се издигнуваат правите херои.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom