Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Ако игра како на видеово погоре, би било добро. Ама малце сум скептик, искрено, не знам зошто, ама за првпат кога се работи за потенцијално засилување сум скептик, исто бев и за Ето додуша, а и за Ба. :pos:

Има големина во тоа да си ги признаваш грешките сепак. Со овој трансфер би ја признале грешката и би станале поголеми како клуб :D

Тоа е таа претпознатлива управа на Челзи.:cuc:
За без пари им го дадевме, а тој за тие 3 год прерасна во светска класа играч што вреди 35 милиони евра цццц
--- надополнето: 13 јануари 2014 во 01:34 ---
btw, ако играчот го скенираме според видеата на јутуб, тогаш сите треба да имаат цена над 40мил
--- надополнето: 13 јануари 2014 во 01:35 ---
Ич не сум оптимист дека ова ќе биде добар трансфер.

Има големина во тоа да си ги признаваш грешките сепак. Со овој трансфер би ја признале грешката и би станале поголеми како клуб :D
Ние ќе отидеме еден степен над сите и ќе биде ултра најголем тим на сите времиња. Ќе си ја признаеме грешката што сме го пуштиле и после 1 година ќе си ја признаеме грешката дека не сме требале да го донесеме.

Штом и Мојс бил заинтересиран за Матич сигурно е добар.:icon_lol:
Според Скај Спорт, воедно и најверодостоен извор 20 милиони не е страшно, али какви копилиња се Бенфика сигурно ќе бараат повеќе. Да не ги урочам до сега сме немале некој феил трансфер од играчи во Бенфика.

Многу е за читање, не дека нема да го разберам, ама ако си прочитал, во интерес на сите кажи ни што пиша. :D

После утакмицата со Хал
154474_10152133057314614_2048574615_n.png

Трансфер политиката на Манчестер Јунајтед: Ќе скаутираме млади играчи низ светот врз кои што не се крева фама ќе ги купиме за ефитно и од тие неколку играчи два-тројца ќе прераснат во класа играчи

Трансфер политиката на Арсенал: Ќе скаутираме надежни шпанци и французи кои што во иднина ќе ни станат мотори на екипата

Трансфер политиката на Барселона: Ќе скаутираме деца кои што ќе ги донесеме во нашата школа и од млади ќе ги учиме на нашата игра за подоцна да станат светска класа на играчи

Трансфер политиката на Челзи:
bad-grandpa-gif.gif%3Fw%3D585

Заебете ќе скаутирале деца французи што ти ја знам монголци, почнаа сите да фрлаат сега.Едино ќе ми биде криво ако фрлат преку 30 милиона, за тие пари ќе се донесе топ шпиц и ќе си ги решиме сите проблеми.Хазард го купивме за 32, овој за 35.:eek:

Ако веќе го зимаме, да не биде за сума поголема од 20мил евра... Ако е над 35 поарно да си земеме некој шпиц. :)

После Балак очајно ни фалеше ваков играч во средината. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom