Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
ај да нема никој па да игра Лампард две со ред ама 35 годишњак да го малтретираш така не иде. И тоа на неговата позиција, да беше стопер ајде де. Лампард треба последни 15-20 мин да трча или у купови да ги шамара децата.

кај е 123456 за Куртоа Чех да каже нешо денес :Р

ај да нема никој па да игра Лампард две со ред ама 35 годишњак да го малтретираш така не иде. И тоа на неговата позиција, да беше стопер ајде де. Лампард треба последни 15-20 мин да трча или у купови да ги шамара децата.

кај е 123456 за Куртоа Чех да каже нешо денес :Р

Нема клупа Челзи бе шо збориш.. кој ке го замени? :facepalm:

Лани немаше волку нервоза кога испаднавме, сега кога ќе завршиме први у група се замарате.Битно е сеа со Саутемптон да не се кискне, јасно беше со двете победи против Шалке дека си ја завршивме работата во ЛШ.

Лани немаше волку нервоза кога испаднавме, сега кога ќе завршиме први у група се замарате.Битно е сеа со Саутемптон да не се кискне, јасно беше со двете победи против Шалке дека си ја завршивме работата во ЛШ.

Не е проблем поразот, се дешава, туку како што кажа некој, Челси не го игра фудбалот на потребното ниво...
Атомски фудбал одиграа првото полувреме против Хал. Тимов има потенцијал, зашто не се уклапаат коцките требаа Мурињо да каже...

Сега го изгледав второ...мизерија :facepalm:

Мурињо изгуби два пати против Базел. Бенитез тепаше два пати против Базел...
Тоа е :D

Овие Базел ко ноќна мора ни станаа да им ебам тоа :).Кој стигне не пердаши да си ебеш векот!
Нема што да се коментира освен дека бедно изиграа.Не ни знаев дека сме се пласирале,али на ваков начин срамота е да се пласираш.
Иначе да кажам дека Мурињо никад нема да има тим сега како што имаше во шампионските години со Челзи,едноставно неможе да се спореди.Сигурен сум дека сака пак тоа да го постигне али тешко.

Nemozam da se vozdrzam a da ne ja iskomentiram igrata na Ramires. Vcera a i vo mnogu drugi natprevari se odnesuvase kako anti fudbaler, se lizgashe 3-4 pati koga mozese da imame seriozna shansa, toa sto go udri protivnickiot fudbaler bez topka vo edna situacija nejkam ni da go komentiram i se nadevam deka UEFA ke ja razgleda situacijata i ke go kazni so 1-2 natprevari. Lampard se dvizese i primase topki kako baba no donekade ocekuvav vakva igra od Lampard deneska bidejki toj definitivno nemoze da go izdrzi ova tempo, najverojatno ne trenira dovolno dobro, Gigs na negovi godini kinese na teren. Da ne bea tolku anemicni Lamps i Ramires najverojatno ke pobedevme bidejki igrata se svrte za 360 stepeni po vleguvanjeto na Hazard i Tores megjutoa Lampard i Ramce so svojata katastrofalna igra ja ponistija dobrata partija na ovie dvajca :(

Лампард ако не се лажам играше за Англија од првата минута во натпреварот со Германија, изигра со Вест Хем, и вчера повторно беше стартер?

Вака на "трезно" не ми е гајле а поразов. Цела сезона играме вака, што вика Џизерот што порано се навикнете на ваква игра тоа подобро.

5532191540_6790c1a9ca_b.jpg

4th February, 1984 : Mickey Thomas of Chelsea FC in action for Chelsea in the match between Chelsea and Huddersfield Town at Stamford Bridge.

Вака на "трезно" не ми е гајле а поразов. Цела сезона играме вака, што вика Џизерот што порано се навикнете на ваква игра тоа подобро.
Како не ќе се навикнеме од 2010та наваму е истото. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom