Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Прво

Abramovich.jpg

Среќен роденден на најдобриот газда, Роман :cuc::cuc:

Второ

5531585619_88c70b9a76_b.jpg

March 19, 2005: Frank Lampard of Chelsea score the first goal of the game beating Gabor Kialy of Crystal Palace during the Barclays Premiership match between Chelsea and Crystal Palace at Stamford Bridge

И трето, не го ставивме мислам кога кружеше на англиски, па еве вака:

Едит: Ете го имало :D

@D_T јас сакав да го објавам онајпат, ама ногу ми се учини за превод и размаанах. Иначе како што кажа Донев, денеска му е роденден на газда Роман.
Епа нека му е среќен родендено, да се дружеме уште долго време и заедно да славиме успеси. :cuc::)

Предговорот на Мурињо за Автобиографијата на Дрогба
:cuc:
Не знам зошто баш сега почна да се форсира ова, го видов на 20 места поврзани со Челзи. Автобиографијата е од 2008 година...

Среќен роденден на фудбалскиот бог :cuc: Човекот кој што да не постоеше фудбалот во Англија ќе беше за 3 класи понизок. Човекот кој што е мотивација за сите млади луѓе низ светот. Да не постоеше ќе требаше да го измислиме.

Среќен роденден Вејн Руни :cuc: :cuc: :cuc:

Нека му е среќен на Рамче роденденот. Нека продолжи со инвестирање во Челзи, и како до сега, нека работи за сметка на клубот, и фановите. Најдобар газда, дефинитивно. Едино Субрата Рој може да му парира:icon_lol:

'Chelsea manager Jose Mourinho has been fined £8,000 after he admitted a breach of FA Rule E3 in that his behaviour in or around the 69th minute of his side's game against Cardiff City on 19 October 2013 amounted to improper conduct.
'The fine is the standard penalty for the offence.'

Инаку, интересна работа... Само нашиве младичи во Лига Шампиони(У19) немаат примено гол по 3 одиграни кола. :cuc:

1394268_696202977057337_1188783031_n.jpg

Конечно ќе седнам и ќе уживам во добар фудбал. Ми пукнаа живците со барање на линкови и седење пред компјутер.

5532169706_5c4a725d6b_b.jpg

May 7, 2005: Arjen Robben and Damien Duff celebrate in front of the fans after receiving the Barclays Premiership Trophy at Stamford Bridge

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom