Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Неле ви реков дека ќе има силување? :D:D:D

Како играме еј, едвај чекам да почне сезонава. Гинеме на теренов ко да играме Лига на Шампиони, замисли што ќе прават во ПЛ или ЛШ стварно. Ова е Челзи што го сакам, ова е карактер и игра каква се бара од победнички тим, да се гине по топка, да се трчи секој метар. Ова значи да се има Мурињо за тренер.
Конкретно за утакмицава, малце ми е досадна, пошто ги згазивме буквално, како да играме против екипа од Бангладеш, а не Интер. Али добро е, интересно е да се гледа Оскар на 10ка и Мојсие десно, и двајцата разараат на мечов.

Уклучувам се само да ви кажам дека престанувам да гледам, оваа утакмица е решена. Прејаки сме за Интер. Поздравче :)

П.С. у интерес на истината, фаул имаше, ама надвор од шеснаесетник.

Дајте некој ace stream или sopcast немојте да бидете стиснати :D

Ми кочеше порано, еве сега супер си тера.

Никогаш кај мене супер не тера.

Мозес најдобар играч полувремево. Мојов Мозес, чувствувам дека ќе биде изненадувањето наредна сезона, не дека претходнава беше лош.

И се надевам дека на Интер ќе им кажат на полувреме, дека ова не е финале во ЛШ, туку обична пријателска утакмица. Свашта!

Мозес џигерот им го извади.:cuc:Сега во второ Торес нека го пушти, барем знае да дава голови против вакви екипи, нека се порадаува малку човекот.

Мозес џигерот им го извади.:cuc:Сега во второ Торес нека го пушти, барем знае да дава голови против вакви екипи, нека се порадаува малку човекот.

Одлично. Фантасично.
Одамна ги немам видено вака мотивирани играчиве... ептен ми се свиѓа ова :)
Само да не ја потрошат мотивацијата на пред-сезона па после со ку*от у раце да останеме :cautious:

Шварцер, Есиен и Мата влегоа, Чех, Оскар и Мозес излегоа.

Што е ова бе ... овие се излезени на терен да ни ги убијат играчите ццц

Кампањаро мамето у пичка да ти го ебам, копиле расипано, уште тоа ти фалеше да му се обнови повредата на Тери, ова е пријателска не е ЛШ финале копиљ скапан. .!.

Хазард изглеа ќе си добие неколку воспитни од Жозе. Колку топки изгуби и сам не знае и иако е пријателска не смее така да се понаша на терен.

Кампањаро мамето у пичка да ти го ебам, копиле расипано, уште тоа ти фалеше да му се обнови повредата на Тери, ова е пријателска не е ЛШ финале копиљ скапан. .!.
So italijanci prijatelski ne se igraat.Lani Napoli popara gi napravija na Baern.Alaba tri meseci go povredija + Robben go jadese so nekolku ostri startovi.
Gargano ili Campagnaro mislam go povredija togas Alaba.

P.S Ako vleze Traore pak ke dae gol.:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom