Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Мака ми е што беше поништен чист гол на Бенфика. -.-
Торес почна многу често да дриблат голмани.:)
Офсајд беше, околу пола тело му беше во офсајд, секако не сметајќи ја левата рака.
Пеналот чист, иако после имаше уште една ситуација во 16-тникот на Бенфика, али Торес премногу театрално падна. Иначе, добро прво голче, за момент помислив дека ќе утне овој. :D Шутот на Лампард беше ебење, јас што се изнервирав во око си бркнав. :P Бане за на крај! ;)

Ај честито нека е, барем со нешто добро да се заврши сезоната, сега уште трети да завршиме.
dragonsky Еј добро што ме потсети...да не ги направеше овие замени Бенитез, немаше ништо да се деси!

isW0G8bXU8jvJ.gif

idt4pZwPCmVNM.gif

колку само сакав да биде гол :vozbud:

182909_514237178625798_1254975047_n.jpg

И Шева е тука да не друже :D

Ај нека е честито. Догодин, повеќе.
П.С. Ама филмски одеше Баневата топка кон голот, бавно, слоу моушн. Ќеф.

sezonava mozam da ja opisam kako : Good, bad and ugly...

chestito neka ni e dechki ! :cool:

Офсајд беше, околу пола тело му беше во офсајд, секако не сметајќи ја левата рака.
Пеналот чист, иако после имаше уште една ситуација во 16-тникот на Бенфика, али Торес премногу театрално падна. Иначе, добро прво голче, за момент помислив дека ќе утне овој. :D Шутот на Лампард беше ебење, јас што се изнервирав во око си бркнав. :P Бане за на крај! ;)

Ај честито нека е, барем со нешто добро да се заврши сезоната, сега уште трети да завршиме.
dragonsky Еј добро што ме потсети...да не ги направеше овие замени Бенитез, немаше ништо да се деси!

Јас само еднаш ситуацијата ја видов на пофторена снимка и не ми изгледаше ко офсајт, дури и од тој агол изгледаше како еден играч на Челзи да е еден чекор понапред.
Глупаво е баш во финале да има вакви судиски грешки баш ќе ми е мило доколку голот беше поништен со право.

Честито нека ни е, горд сум што пишуваме историја пред се, прв апсолутен шампион со двете титули во исто време, а четврт клуб во историјата што ги има освоено и ЛШ и Уефа Куп/ЛЕ!! Честитки за момците изиграа солидно, можеше и подобро секако но не треба да им одземеме ништо, Лампард и Ивановиќ би ги издвоил а немам ни замерки на Торес, потсети на своите стари денови! Збор два и за губитниците, беа повеќе од достоен противник, но тоа е ја немаа таа спортска среќа, имаа шанси но не ги искористија! Ајде сигурен сум до догодина ќе се вратат појаки, како и што ќе биде случајот со нас во Супер купот на Европа!

Како ја грабна Бане на Ева , а како само таа му се фрли во прегратки вечерва паѓа се*с :icon_lol:

Дрогба за Ивановиќ : " He is my brother from another mother " :D

Торес у славењето проба малце Дрогба да го имитира а? :))

Честито нека е (y)
За ммомент помислив дека ќе се повтори „голот“ на Лампард со оној на Оскар против Јувентус

Тоооооооооооооооооо шампиониииииииииииии...БАНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :vozbud:

Торес у славењето проба малце Дрогба да го имитира а? :))
Не, бе таков му е/беше стилот на радување. Тоа му беше препознатливо радување кога беше во Ливепрул али тотално се заборави на тоа негово славење на головите :)

Кога игра Хазард, Мата е двојно покорисен играч...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom