Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Мајкл Овен на твитер:
Congratulations to Frank Lampard on breaking the record. I'm pretty sure The Special One will offer him a contract once he takes the reigns.

Do you think that if you win the Europa League, the 'interim' title will change?

Rafa: What do you think? I don`t think so.
--- надополнето: 11 мај 2013 во 18:20 ---

Дечки де ако може некој да ми даде статистика за настапите/минутите на Лампард оваа сезона во сите натпреварувања или дајте страна каде можам да видам, но некоја релевантна да биде...

Малце сериозен муабет. Кој ќе ни дава голови следната сезона?
Технички во моментов ги имаме Торес и Ба кои што се даааалеку од константни. Договорот на Лампард му завршува за 1 месец. Хазард/Мата не имаат за задача да даваат голови секој меч.
Решение?

Малце сериозен муабет. Кој ќе ни дава голови следната сезона?
Технички во моментов ги имаме Торес и Ба кои што се даааалеку од константни. Договорот на Лампард му завршува за 1 месец. Хазард/Мата не имаат за задача да даваат голови секој меч.
Решение?
Мурињо.

или

6281_628619937178226_1290207451_n.jpg

Знаеш дека си постигнал многу во животот кога некој ти има напишано текст на кумановски за тебе.
--- надополнето: 11 мај 2013 во 17:05 ---
Добро бе кога го напишав кога го лајкна... што интернет имате вие бе во Куманово? :eek: :D
--- надополнето: 11 мај 2013 во 17:08 ---
Иначе Шурле денеска забележа асистенција.

исто така и де брујне даде гол,али не е тоа битно

Шурле е царчина, не се спрдај. Де Брујн е исто добар играч ептен, не треба да го испуштиме. Освен да се трампаме со Дортмунд за Левандовски. Друго не долази у обзир.

Голови ќе ни дава или овој што го спомнав, или Торес. Зошто нели, наредна е сигурно негова. Скаузер е.
--- надополнето: 11 мај 2013 во 21:55 ---
На денешен ден Ѕола го изигра последниот ПЛ натпревар за Челзи против Ливерпул.
Ова беше можеби најбитниот натпревар во историјата на Челзи.

Баш сакав да спомнам. Од овој меч, ако е истиот, а е истиот од 11-12 Мај, почнав да навивам за Челзи. Точно 10 години, ете. Јубилеј!
Знам имаше наслов во новина, нешто во стил ''Губитникот Раниери, конечно си ја тргна таа етикета'' :)

Баш сакав да спомнам. Од овој меч, ако е истиот, а е истиот од 11-12 Мај, почнав да навивам за Челзи. Точно 10 години, ете. Јубилеј!
Знам имаше наслов во новина, нешто во стил ''Губитникот Раниери, конечно си ја тргна таа етикета'' :)
Не лажи си почнал да навиваш 1 месец после тоа кога се дозна дека Роман ќе го купи Челзи. Пластичен.

А и губитникот Раниери прокоцка водство од Монако тогаш и си остана губитник :@ Истиот тој Монако на кој што ќе му донесе титула во втора француска другата недела. Уште од тогаш знаел кај ќе иде за 10 години маемуеам !

Не лажи си почнал да навиваш 1 месец после тоа кога се дозна дека Роман ќе го купи Челзи. Пластичен.

А и губитникот Раниери прокоцка водство од Монако тогаш и си остана губитник :mad: Истиот тој Монако на кој што ќе му донесе титула во втора француска другата недела. Уште од тогаш знаел кај ќе иде за 10 години маемуеам !

Тој гол на Гронкер(така го викав, тешко ми беше и тога, а и сега) ми е врежав во памет, нема никогаш да го заборавам. Бевме многу блиску.
Битно го плескавме Арсенал, таа сезона :D

А стварно што ќе беше да останеше Раниери ? Ќе се снајдеше со парите на Роман?
--- надополнето: 11 мај 2013 во 23:23 ---
Бенфика прими гол во 90 мин. што најверојатно ќе ја чини титула.
Ова ќе има влијание врз играчите сигурно.Само дали позитивно или негативно.

Нема да е некоја трагедија и да не ги тепаме, иако сакам, пак за нас ќе бидат нубци, али многу сакам да им ги затнеме муцките на овие циганиве од Бенфика. Лани тренерот сереше, си го доби, сега гледам просерава Аимар нешто, вечитиот таленат, па колку да се знае, чисто. Мора мотивирано да се влезе, тие загубија од Порто во дербито во последна минута, сигурно ќе им делува фрустрирачки тоа.

Frank Lampard takes Giggs' advice for yoga lessons to prolong his footballing career.

Тоа е тоа, уште да му направите распоред кои утакмици да ги игра а кои не и вашиов ќе ви трае до 40.

283913_638415512839878_1253565107_n.jpg

Who has Lampard scored against?
FOURTEEN GOALS
• Aston Villa
TWELVE GOALS
  • Bolton Wanderers
TEN GOALS
  • Blackburn Rovers, Portsmouth
NINE GOALS
  • Everton, Fulham, Tottenham Hotspur
SEVEN GOALS
  • Liverpool, Manchester City, Sunderland, Wigan Athletic
SIX GOALS
  • Manchester United, Newcastle United, Southampton, West Bromwich Albion
FIVE GOALS
  • Stoke City, Arsenal, West Ham United
FOUR GOALS
  • Derby County, Norwich City
THREE GOALS
  • Barcelona, Bayern Munich, Charlton Athletic, Ipswich Town, Leicester City, Macclesfield Town, Reading, Wolverhampton Wanderers
TWO GOALS
  • Birmingham City, Blackpool, Huddersfield Town, Lazio, Watford, Wycombe Wanderers
ONE GOAL
  • Anderlecht, Atletico Madrid, Benfica, Bordeaux, Brentford, Crystal Palace, Fenerbahce, Hull City, Leeds United, Levski Sofia, Middlesbrough, Monaco, Napoli, Olympiacos, Sheffield United, Southend United, Swansea City, Valencia, Viking Stavanger

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom