Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Доколку Бенитез планира да освои некој бод од оваа утакмица, тогаш ќе биде паметен и нема да излезе со овој тим. Зошто, сам знаеш :)

:icon_lol: Ќе те цитирам после утакмица (а и пред утакмица чисто да видиме кој ќе биде тимот :) )

Доколку Бенитез планира да освои некој бод од оваа утакмица, тогаш ќе биде паметен и нема да излезе со овој тим. Зошто, сам знаеш :)
Со истава екипа супер изигравме со Јунајтед на натпреварот од ФА .
Плус не ми е некако веројатно дека ке стартуваат Тери,Кејхил,Лампард и Торес (2 натпревари еден по друг)..

Не знам како никој не спомнал дека денес му роденден на Бенајун.

ТОА СЕ ЧУДАМ И ЈАС. ЕБАВЕ ПЛАСТИЧНИТЕ ФАНОВИ. РАЗБИРАМ ДЕКА ДЕНЕС Е ВЕЛИГДЕН, АМА КАКО Е МОЖНО НА НАШАТА НАЈГОЛЕМА КЛУПСКА ЛЕГЕНДА ДА НЕ МУ ГО ЧЕСТИТАТЕ РОДЕНДЕНОТ?!?!?!
Yossi-Benayoun.jpg

СРЕЌЕН НЕКА ТИЕ 33-ОТ РОДЕНДЕН ЦАРЕЕ. ВЕЧНО ЌЕ ОСТАНЕШ ЗАПАМЕТЕН ВО НАШИТЕ СРЦА. НИКАКО НЕМОЖАМ ДА СЕ ПОМИРАМ СО ФАКТОТ ДЕКА ЗАМИНУВАШ ОД ЈУНИ. :(:place::place:

ќе видите кога ќе ви го земеме летово, ќе сфатите што сте испуштиле. Англиската сторија со Пирло ќе е Бенајун :sneaky:

И сега со овој тим може да очекува бод Бенитез? Или пошто е без Хазард ни бод?
--- надополнето: 5 мај 2013 во 16:32 ---
ХАЗАРД НИ НА КЛУПА ?! :eek::confused::eek::confused::eek::confused:

Ваљда ќе биде спремен за со кокошките.:eek:
Очекувам само бод од утакмицава.

Сељакот Бенитез рече дека не била сериозна повредата воопшто, а сега го нема Хазард. Убоитост нула ќе имаме сега, по таа лева страна.
Не знам, тешко. Дај Боже да славиме после.

Луиз 4 пати истрчува у напад и остава огромни дупки назат :mad:
Тешко со ваква игра... само со Мата и без идеите и дриблинзите на Хазард. Евентуално со некој случаен гол од прекин, автогол или пенал ако може да се земат 3те бода инаку и бод ќе биде премија

И сега со овој тим може да очекува бод Бенитез? Или пошто е без Хазард ни бод?
--- надополнето: 5 мај 2013 во 16:32 ---
ХАЗАРД НИ НА КЛУПА ?! :eek::confused::eek::confused::eek::confused:

А ти очекуваше со Микел и Рамирес бодови?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom