Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
--- надополнето: 10 март 2013 во 15:56 ---
Thibaut Courtois has gone 767 minutes without conceding at home in La Liga, if he goes more than 34 minutes without conceding tonight, he'll beat a record set more than 20 years ago by Resino.

Чех​
Азпиликета - Кејхил - Луиз - Кол​
Рамирес - Лампард​
Мозес - Мата - Оскар​
Ба​

--- надополнето: 10 март 2013 во 15:56 ---
Thibaut Courtois has gone 767 minutes without conceding at home in La Liga, if he goes more than 34 minutes without conceding tonight, he'll beat a record set more than 20 years ago by Resino.
тоа се тие легенди...Појет!:)

Чех​
Азпиликета - Кејхил - Луиз - Кол​
Рамирес - Лампард​
Мозес - Мата - Оскар​
Ба​
Официјално?

Луиз? Бане кај е?

И знаев дека ќе го игра Лампард наместо Микел затоа и го ставив во мојот предикшн тим. Хазард го одмара? Ај тоа и не е толку зезната работа ама сепак.

Роденденски идеме на победа за евентуален спас на сезоната.

ГГМУ...овај КТБФФХ
--- надополнето: 10 март 2013 во 16:42 ---
De Gea, Rafael, Ferdinand, Evans, Evra, Carrick, Cleverley, Nani, Kagawa, Rooney, Hernandez.

Без РВП али со Чикарито. Конечно Чика нема гол да ни даде. Нешто и не им е ептен опасен тимов може да очекуваме победа.

А иначе и малце да си посонувам, се надевам дека денеска ќе ги елиминираме во Реал стил.

Иначе сега видов денеска ако не игравме во купов ќе игравме со Фулам со кој што имаме 5 нерешени во последните 5 меча.

Сезонава како ќе ја завршиме не знам :unsure::unsure::unsure:

Оскар или Мата пак по крило, на неприродни позиции. Оскар не е во форма, значи Мозес во ред, Хазард место Оскар и завршена работа. Рамирес ајде, колку - толку, но Лампард е далеку од разбивач на игра, а Микел стои на клупа.
Ивановиќ на клупа, пред него Луиз, кој како централен сезонава е очаен и на вакви утакмици знае често да се изгуби. Исто и Тери на клупа.
Па кој му кур бе?

Еве кој му кур
602162_580246412015579_1530507508_n.jpg

Не ми се верува каков потег направија со неговото назначување :facepalm::tapp::гомце:

Со кој памет бе Кејхил бе алооооооооо

Го исклучив стримот, бар нема да се нервирам уште толку.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom