Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Радлер Ilumious dragonsky да се закаже у Ајриш за четврт финале обавезно :)))
Може! :D

Иначе, пошто не го видов стартниот тим пред да пуштам СК, ептен се изненадив кога ги видов Пауло и Нејтан во игра. Али онака, лагано си ја гледав утакмицата, а и истата беше таква. Ништо посебно, на моменти и досадно, добро што дојдовме до победа и сега одиме на Јунајтед. :)

Не лошо не е ни за пофалба . Прво полувреме тренинг ( подобро и на тренинг ќе се играше ) , второ полувреме и така и така . Вториот гол за мерак тоа се бара тимска игра а не шутирај само :)

Ќе заборавев да си го пофалам Торес .Супер си дечко само продолжи така :)

'' Јас сум Оскар и гледајте ме како играм кога сум на понормална позиција и поприродна за мене '' (y)

Рутинирано во второ, завршивме работа, Мидлзброу се далеку од оној тим кој во ПЛ ретко кој можеше да го победи на Риверсајд.
Гулит се подобро во второ, одзеде едно две-три топки на добар начин, Рамирес утакмицава најдобар, Бертранд лош, Фереира онака, со оглед на тоа дека нема играно сто години.
Ама џабе бе, дрво си останува дрво. Како му го смести на Ивановиќ кога се сплеткаа, па овој ја промаши :pos:

Двата гола беа одлични. Првиот ефективен, вториов супер одиграна тимска акција.
1/4 финале со Гејчерстер/гнидите/копилињата/Харчестер/Клатенбургчестер... се заебавам :D
Со Јунајтед, на Олд Трафорд. Ќе биде тесно!

Немојте да го напаѓате Торес, сврши многу работа за првиот гол, криејќи се од топката успеа да се наведне, топката малку го поткачи по тил и влезе во гол. Торес ѕвер, браво Торес, не за џабе беше најдобар стрелец на Европското, а кога ќе ми текне дека заа џабе го зедоа, стварно не знам шо би правеле без него :(
Иначе, со Јунајтед ќе е весело...

Benitez: "I will leave at the end of the season. They don't need to worry about me"

Ви реков... :icon_mrgr:

Напичкан е многу по изјавиве, вика дека навивачите на Челзи си терале своја негативна агенда која му штетела на клубот. Џабе им биле банерите и песните, кога и така и вака не планирал да остане подолго време. Сеа па жал ми е за човеков, не заслужи :(

Инаку Хазард има 15 асистенции и 10 голови во сите конкуренции досега, оваа сезона. Not bad (y)

едит: Benitez says #cfc fans 'must get behind the team or they will be in the Europa League next season'

Или со други зборови: Нека не јадат гомна више фановиве за мене, затоа што ќе го доупропастам клубот и ќе играте како мој Ливерпул во Европа Лига :D

Се провлековме некако благодарение на неспособноста на Торес, јадниот не ума ни да се наведне како што треба.
Видете кај вториот гол се изгуби и во време и во простор не знаеше на кај да појде.
Со оваа форма што моментално ја има заслужува да биде само замена и тоа во последните 5 мин да влегува али не на местото на Ба туку на местото на Феруз.
Незнам за вас али јас лично не су задоволен воопшто од играте, немаме идеја немаме креативност немаме желба за фудбал за играчите како да е завршена сезоната.
Следен е Вба тој противник беше кобен за Боас и за нашата ЛЕГЕНДА, се надевам дека ќе биде кобен и за идиотов.
Ако играме како денес млитаво, не очекувам ништо па ни бод.

Интересна изјава дал Рафа, а? :D
Тоа е тоа што најмногу треба да не плаши знае дека е сигурен аут на крајот од сезоната, така да многу му е гајле дали ќе заврши на 3 или на 7 место.
Туку не ми е јасен мене Роман зошто го отпушти Матео, кога главната амбиција им била да освојат Лш догодина (бар така кажа дебилов). До толку ли биле убедени дека Матео не е способен да го направи тоа.

Benitez: "Why put 'interim' in title? Why did they need to do that? Maybe they (board) thought: 'He was at Liverpool so we put 'interim' in'

"I'm experienced. I've won the Champions League, the Spanish league twice, the FA Cup. They (fans) are a group with an agenda. These Chelsea fans are damaging the image of the club,"

'The fans must get behind the team or they will be in the Europa League next season'

Нека не заебава дебелово и кај Ди Матео пишуваше interim цела полусезона :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom