Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Тачно САФ и Венгер на овие натпревари направија играчи.
И стварно големо :cuc: за Рафа што ги следи стапките на овие двајца.
Верувам дека за некоја година играчи како Бенајун и Фереира ќе бидат дел од подолгорочниот план на Челзи

Дефинитивно дебелио ќе оде на патешествие, после ова навредување на навивачите. Ебати човекот, додека беше у Ливерпул јадеше лајна, сега е у Челзи и пак јаде лајна. Ама ај, бар си се испука на прес, ретко кој менаџер би се осмелил на такво нешто. Интересен момент кога порачува берите памет оти догодин ќе урлате у Лига Европа. Ќе не сјебе. Сеа со ВБА ќе го игра Тери полушпиц, а Фереира десно крило...
П.С. Абрамович сеа треба да му каже: Кој те ебе бре дебел, нема ни мај да го дочекаш.

еј а бе го снема Феликс :( Баниран да не е ?

П.С. Сега Давор вака испаѓа мрднат пошто сам си се расправал :ROFLMAO:

Како бе го нема. Тука е само што нема време да се замара со дечишта.

Сам си ги избришал постовите. Па ги избришав јас и на Давор.

Првин ја слушав изјавата од радио на Бенитез, ама не ми беше доволно за да свршам и морав да ја гледав и на видео, да и тоа се случи, го гледам кај е спукан целиот, кај се резили целиот, and guess what, I jizzed my pants. Гомно одвратно дебело, се надевам дека никад веќе нема да најдеш работа во фудбалски тим, створен си за келнерска кариера на снобови во ресторани.
Тоа е тоа, изјавава говори све, јасно е дека нема појма, јасно е дека нема ниту идеја како да го води Челзи а како изговор на сето тоа ги зема фановите, си зема голем грев на душа, во нареден меч очекувам уште повеќе свиркање и транспаренти, ако е уште тренер до тогаш. И многу ми е лесно што ќе си иде на крај сезона, денот кога ќе читам на официјалната дека си отишол, е денот кога ќе се врати желбата и еуфоријата да го пратам Челзи секој меч.

Na Chelsea mu treba cvrsta raka, nekoj koj pritisokot go gleda so zadovolstvo. A i da znae ruski e pozelno.
Ova e covekot za sinite.
unti.jpg

I'm not suited to Bolton or Blackburn, I would be more suited to Inter Milan or Real Madrid. It wouldn't be a problem to me to go and manage those clubs because I would win the double or the league every time.
:rolleyes:

Имаше постови што сега ги снема :)
Сам си ги избришал постовите. Па ги избришав јас и на Давор.

:pos::pos::pos::pos:

Сигурно отпосле му текнало да прочита што линк стави. :ROFLMAO:

Или можда јас сум пропуштил нешто...
--- надополнето: 28 февруари 2013 во 12:55 ---
485018_488136087914819_1561086975_n.jpg

:D

Ваков Челзи не ми треба.Ваков Челзи не гледам!
Се додека се Бенитез и Торес кај нас...и се додека тонеме,се додека не се знае што се дешава во соблекувалната па се до управа не навивам со жар и да си ги трошам нервите.

Никој не спомнал дека денеска починал Шејмус О'Конел кој што е дел од тимот кој што во сезоната 1954/1955 благодарение на милионите на Роман ја освои титулата во лигата.

Peja989 Избриши го и другиот мој пост, како шизофреничар сум.

Абрамович се кае. Ди Матео и не го сакаше баш, ама притисокот од фановите и јавноста дека мора да му се даде договор поради освојувањето на ЛШ вроди со плод.
И чекаше после мал кикс за да го избрка и летоска да го ангажира Гвардиола. Ама се заеба. И сега знае дека направи голема грешка и отиде сезонава у курац, ама ај...

WFeZgax.jpg

Great starts with GR and ends with T

So does Grant.

Coincidence? I don't think so.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom