Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Само Ромеу и Тери повредени за утре.
--- надополнето: 8 февруари 2013 во 14:16 ---
Barcelona v Chelsea in Last 16 @NextGenSeries (U19s) will be LIVE on #chelseatv Wednesday 20th February

Зошто Тери повреден сега ? :eek:

А Чех и Луиз ? И за Мозес информација околу повредата ?
Имал некој проблем со коленото.

Чех нема да игра, Луиз и Мозес се опоравени.

Дечки, ја не пратам премиер и фудбал воопшто (пошто немам ТВ а гледање Интер не се брои во фудбал повеќе, сега спаѓа во коњички спортови) туку да ми кажете дали Маикон фати топка кај вас и она копитоно дали дава изјави од типот „покажавме карактер“ кога ќе пукнете...

Дечки, ја не пратам премиер и фудбал воопшто (пошто немам ТВ а гледање Интер не се брои во фудбал повеќе, сега спаѓа во коњички спортови) туку да ми кажете дали Маикон фати топка кај вас и она копитоно дали дава изјави од типот „покажавме карактер“ кога ќе пукнете...
Не знам дали си саркастичен или не ама сепак ќе ти одговорам, пошто сум добра душа. :D

Маикон е во Сити, а за Бенитез точно е, истото го кажува.

Не знам дали си саркастичен или не ама сепак ќе ти одговорам, пошто сум добра душа. :D

Маикон е во Сити
:facepalm:

Морам да си купам телевизор... :pos:

Не бев саркастичен, саде глуп.

Се надевам дека нема да го купиме Фалкао по цена да го дадеме Куртоа. Нешто се спомнува 55 милиони плус Тибо.....

Се надевам дека нема да го купиме Фалкао по цена да го дадеме Куртоа. Нешто се спомнува 55 милиони плус Тибо.....

Би било полошо од Торес тоа. Не верувам да е вистина. :tapp:

Другава недела им гостуваме на Спарта во Прага. Уште ниедна агенција не почна со некакви понуди за во Прага?

Зашто да купуваат нов напаѓач, кога доста таленти има од младинциве ... стварно не ги сфаќам :confused:
А и плус Куртоа да се продаде би било многу голема грепка...

Како бе да не се купува нов напаѓач?Не смееме да ја направиме истата грешка од сеознава, наредната сезона мора најмалце 2 шпица да има тимот (овде не го рачунам Торес) ако играме со оваа формација зборам.Што се однесува до младите играчи конкретно Феруз долг е неговиот пат до прв тим, не исто да се дава голови на некои клинци таму или на некои волови од Стоук.

Абе да, ни треба напаѓач, ама никако по цена да изгубиме еден огромен тален (со огромен потенцијал) како Куртоа, кој може да стане еден од најдобрите со вложен труд. Ако го испуштат, значи стварно се волови...На позајмици може, сепак тука е Чех, нема да има многу простор за Тибо,а греота е да седи како замена. Иако гледаме дека ни треба некоја поадекватна замена од Турбуљ

Ептен тежок фејл ќе биде ако го пуштат Куртоа + 50 милиони за Фалкао.

Па Лукаку и Ба ги имаме. Ако не го продадеме и Торес ете ни 3 напаѓачи.
Башка Феруз.
Башка можеме некој поефтин да најдеме.

До толку мозок да се немало бе...

Aбе мајкаму стара, ако веќе толку го сакаш Фалкао, плати го... За Тибо 300 тоари опинци искинавме дури да го доведеме во Челзи, сега само туку така да го пуштиме.. А моментално е во Топ 3 млади голмани во светот, со потенцијал да биде во Топ 3 во сите категории и еден од најдобрите голмани. Немојте бе вакви глупости Еменало/Гурлеј/Абрамович.. Децата да ви ги ебам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom