Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
563641_10151342702136180_949011872_n.jpg

:(

За играта на Луиз денес ќе кажам само WOW. Секоја чест, какви пасеви имаше, 1000х пати подобар од Микел и Ромеу заедно. Но да видиме како ќе игра против екипи од ПЛ на таа позиција.

Добра игра имавме и доста шанси,играа како што треба без многу стискање.У недела чекам далеку повеќе да дадат од себе и да го освоиме овој трофеј.Хазард ѕвер кои шринтови ги има човеков секоја чест.

Изгледа Пеп бил во публика, го прател натпреварот. Јас лично не верувам додека не видам доказ.

мило ми е што луиз поигра на средината, сега може да играат тери и гери тандем :)

Јас да сум на местото на Бенитез,најакиот состав што би го искомбинирал е овој :

Бане - Луиз - Тери - Кол
Рамирес - Микел - Лампард ?
Мата - Оскар - Хазард
Торес
Голман Рафа? :icon_lol:

Во недостаток на фантомот малце по критично:
Тапа.Пак даваме гол и се браниме.Со Сандерленд,Нордсјеланд и Монтереј може а со Евертон,Тотенхем...?
И пак да не ги дадовме тие 2 гола во второ ќе се нервиравме до 90мин.
Сепак победа си е победа иако не ми се допаѓа што игравме со прв тим..
--- надополнето: 13 декември 2012 во 19:47 ---
Никако не ми текнуваше кој е :D
A што му се десило ?
Ја знам што му е.... се повреди
:D

“I couldn’t be happier to be a part of Chelsea Football Club,” he told FIFA.com after the game.

“Every day I get to play with some great warriors.

“The fans are incredible at the club,” he continued.

“The English Premier League is a big league with big games. It’s exactly where I want to be.

“I’m a Chelsea player and I am going to do everything I can to win the trophy here in Japan and bring it back to Stamford Bridge.”
Хазард ;)

398176_388870047862229_148099362_n.jpg

:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom