Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Па нели имаше он некакво барање, па не му дозволиа да игра.
Имаше барање да дојде на позајмица надвор од трансфер рокот.А трансфер периодот започнува на 1ви Јануари така да може да дојде тогаш официјално (ако сакаат) :D

Ама колку, 10 дена дали би бил кај вас, има куп на нации, затоа и тренира со Челзи.

Па да де.Затоа и реков меч/2 нека изигра нека му пројде меракот и на него и на нас и толку :D

155469_446832048717741_243833363_n.jpg

Subs : Turnbull, Hilario, Ferreira, Bertrand, Saville, Ramires, Lampard, Marin, Piazon, Victor Moses

Го баравме Луиз, го добивме Луиз како деструктивец. Ми се допаѓа составот! (y)

Што ќе правиме со двајца дестурктивци :D
Ептен сериозен тимов некако... требаше да играат Мозес или Марин според мене во прв тим..

Јас мислам дека Луиз треба да игра ко шо би рекол Панчев, фантазиста :)))))

Бегав последни часови да стасам на време да го гледам мечов, ама се изнервирав сега. Зарем ќе играме против Монтереј како против Барселона, автобус? Какви се овие глупости со двајца деструктивци, не ми е јасно. Луиз е офанзивен и има техника, ама не е Лампард/Рамирес тип на играч кој треба да игра покрај друг деструктивец. Ќе бидеме многу спори во транзиција одбрана-напад сега, не знам како ќе изгледаме.
Би сакал да биде Луиз пробан како деструктивец, но во комбинација со Лампард/Рамирес, вака НЕ.

Се надевам на победа!KTBFFH!

Koментариве на Еуроспорт цитрони ми ги направија , повеќе зборат за Ливерпул него за утакмицава:tapp:
Каква акција ... :vozbud:

Добро акцииче. Луиз (y) Нека не се изморуваат многу со овие.

Иначе коментаториве се :pos: што зборат...од српска репрезентација, Ливерпул али ова беше најјако: Да га Гери није гурнуо, можда би га Бане ставио

Добро акцииче. Луиз (y) Нека не се изморуваат многу со овие.

Иначе коментаториве се :pos: што зборат...од српска репрезентација, Ливерпул али ова беше најјако: Да га Гери није гурнуо, можда би га Бане ставио

Кога го помеша Рамче со Пиазон :pos:

Хуан Мата тата-мата матирао. :pos: Коментаториве се ненормални. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom