Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Ај нека отвори некој тема за недела. Немам време.

1352492481212.gif

MeКехран :vozbud:

Штета што не дал гол...али како ги напраи мајмуни...уште некое килце да стај на него и малце мускули да напраи...се надевам ќе има успешна кариера во синиот дрес. :)

Штета што не дал гол...али како ги напраи мајмуни...уште некое килце да стај на него и малце мускули да напраи...се надевам ќе има успешна кариера во синиот дрес. :)
По градбава вака, со Оскар како да се браќа.

По градбава вака, со Оскар како да се браќа.
Али интересното е што е Оскар издржлив во дуелите, што ми е малку чудно. За Азар не ме чуди (иако знае он убаво да си падне :D) затоа што он има таква интересна градба и доле во нозете е многу стабилен. Баш коментаторот на СпортКлуб на некоја од утакмиците збореше за тоа.

Ај бе пројадете нешто гомна у темата за ПЛ....да се покараме малку. Само со пари се правите, тоа тим ли е?

:ROFLMAO:

Ај бе пројадете нешто гомна у темата за ПЛ....да се покараме малку. Само со пари се правите, тоа тим ли е?

Мхм, глеаш сеа и у профит сме биле. ;) Иначе, очекувам Веб да суди за вас. ;)

Мхм, глеаш сеа и у профит сме биле. ;) Иначе, очекувам Веб да суди за вас. ;)

Знам бе читав....ко вас/нас нешто како поединци да ви/ни менува нешто дали Челзи или ЛФЦ се во профит. Ако решил АбрамовиЌ/Хенри да фрла пари, ќе фрла.

Него, за утакмицата....истото го мислам и јас, освен ако виша сила (Џерард не изигра бек пас до Торес) не стапи во акција :)
--- надополнето: 10 ноември 2012 во 00:43 ---
Не комуницираме со расисти. :pos:

Низок удар.

Те поздрави Тери.:LOL:

Ја тој мерак си го терам само со фанови на ManUre и одредени фанови на Арсенал ко ќе забегаат. Другиве ми се кул, и не ми се интересни за карање.

Суарез рече ако не си го почастел пакетче од бонбонине Негро не давал гол у недела.

Хахахаа....гуд уан(y)
--- надополнето: 10 ноември 2012 во 01:41 ---
Ја тој мерак си го терам само со фанови на ManUre и одредени фанови на Арсенал ко ќе забегаат. Другиве ми се кул, и не ми се интересни за карање.

Абе знам, разбирам...ама кај сме без тема...барем малку да се размрдаме...ај од утре :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom