Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
WTF? Ова е Џош? Еден од најдобри дриблинзи во живот што иам видено, ала Нејмар.![]()
MeКехран![]()
По градбава вака, со Оскар како да се браќа.Штета што не дал гол...али како ги напраи мајмуни...уште некое килце да стај на него и малце мускули да напраи...се надевам ќе има успешна кариера во синиот дрес.![]()
Али интересното е што е Оскар издржлив во дуелите, што ми е малку чудно. За Азар не ме чуди (иако знае он убаво да си паднеПо градбава вака, со Оскар како да се браќа.
Мхм, глеаш сеа и у профит сме биле.Ај бе пројадете нешто гомна у темата за ПЛ....да се покараме малку. Само со пари се правите, тоа тим ли е?
![]()
Не комуницираме со расисти.Ај бе пројадете нешто гомна у темата за ПЛ....да се покараме малку. Само со пари се правите, тоа тим ли е?
![]()
Мхм, глеаш сеа и у профит сме биле.Иначе, очекувам Веб да суди за вас.
![]()
Не комуницираме со расисти.![]()
Суарез рече ако не си го почастел пакетче од бонбонине Негро не давал гол у недела.Те поздрави Тери.![]()
Ја тој мерак си го терам само со фанови на ManUre и одредени фанови на Арсенал ко ќе забегаат. Другиве ми се кул, и не ми се интересни за карање.Ај бе пројадете нешто гомна у темата за ПЛ....да се покараме малку. Само со пари се правите, тоа тим ли е?
![]()
Суарез рече ако не си го почастел пакетче од бонбонине Негро не давал гол у недела.
Ја тој мерак си го терам само со фанови на ManUre и одредени фанови на Арсенал ко ќе забегаат. Другиве ми се кул, и не ми се интересни за карање.