Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не паузира уште една или јас сум грешка?Позитивно е што викендов се враќаат Тери и Бане па ќе бидеме поцрврсти.
Можеби ти така гледаш на него, што немора да значи дека не си во право. Јас имам друго размислување за него и скоро убеден сум дека кај и да отиде(ако отиде8_88 друже во право си за нешо ама аспи не е нешо кузнајт шо зс напрај доста киксој едно време го пробиваја а за сатриџ дека е подобар од торес грешиш торес многу прајт за тимов во играва во нападиве и се пробиват добро,знајт добри пасој да дајт ,само што некогаш на зицер позиии уткат и многу дриблат а пак стариџ невикам дека е лош ама тој пак многу лакомит и губит топки со ке сакат да дриблат некој![]()
Стариџ моментално може професор да му биде на Торес.То да во право си му требит игра во 1 состав за да се вратити во та препознатлива форма,ама не е подобар од торес по МОЕ мислење моментално,стариџ е само за крилен играч нишо појќе![]()
А просечната возраст на стартните 11 на Челси е помала од онаа на Јунајтед.Колку се очајни фановите на Јунајтед
Најдоа 1000 изговори за резултатов,Челзи ги играл Хазард Оскар и Мата,па после на Челзи му требале 2 пенали и "едвај" победил, цитрони ги направија дека играле со резерви и младинци (Рафаел,Андерсон,Флечер,Гигс,Нани,Велбек,Мексиканецот со даунов синдром).Еднаш коментираат дека во Јунајтед нема стандардни играчи кои играат редовно во 1ва екипа,сега не е така овие резерви биле.
Да не им помогнаа неколку пати рамката на гоолот 8ка ке земеа..
И плус уше ако Арсенал и Јунајтед одиграат барем нерешено, мераци.На страна важноста на купов, утакмицава мораше да се добие и беше од голема важност и за Ди Матео и за играчите. Доколку изгубеа, ќе паднеше расположението кај играчите после три порази и немаше да има добра атмосвера во тимот.
А и три порази по ред за Ди Матео ќе се вртеа по сите весници и телевизии и ќе мораше да работи под притисок. Вака ќе подзаборават на случувањата од неделата, ќе си се порадуваат на победава и само да земеме 3 бода колово и да си останеме на врвот и сеќе биде супер.
абе знам за то прајт такви глупости ама знајт да изиграт многу убо во акции не е лаком ко стариџ и то му е предност голема а то шо не шутират на гол ко ке требит то му е еден голем - ,тој е напаќач и требит ко напаќач да играт а не ко среден играч...Стариџ моментално може професор да му биде на Торес.
Тие двајцата се напаѓачи, и треба да шутираат за да постигнат гол, а не ко Торес сам шо се дрибла.
Стариџ да има прилика и од средина на терен ќе шутне без размислување, а Торес сам да стои пред празен гол ќе се мисли дали да падне и да бара пенал или да шутира.
Не дека го форсирам Стариџ или слично, но факт е дека сезонава не ја доби својата шанса, а ја заслужи.