Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Ништо, гние некаде, не е ни на клупа. Исто и со Малуда.
Не е ни на клупа бе :)
Плави, што направивте со Бенајун?
Ништо.РДМ кажа дека моментално е наш играч.Дали ќе биде така и на 1ви Септември ќе видиме зависи од ситуацијата.
Изгледа ќе си оди и тој и Малуда

Една од причини поради која Ди Матео ми е многу интересен тренер е тоа што предност дава на Бертран пред Малуда на лево крило, и глобално дава огромна доверба на помлади играчи, нешто што досега не беше случај кај тренери во Челзи, иако Бертран е веќе зрел играч но поради Кол е принуден да игра на крило.

Фантастичен дуел во неделата, поидеално и не можев да посакам, тоа е тоа.

За Хазар, ова шо го видовме не е за фалење, ова е тоа шо се очекува од него, вакви негови претстави се со предзнак „мора“ или „нормална работа“. Фалење би дошло, ако истово го гледаме константно и се разбира, во високонапонските дуели.
За Оскар коментирав и претходно мислам, прилично интересна алтернатива за Лука Модрич, ќе видиме како ќе ој.

За Торес, да изгледа снимки од Лукаку вклучувајќи го и настапот во саботата, за домашна работа. Мме црнечко, ко и мозок да има изгледа, а и со топка в нозе не е толку лош колку шо мислев.

Ко сме кај нови играчи, еве една очајна ситуација од страна на Челзи. Борини во Ливерпул и Синклер во МС, не ми се верува.
http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...nchester-City-5million-deal-Swansea-City.html

Нека се наврати некој (ако не го мрзи) на постовите после пријателските утакмици, па за одреден период ќе сумираме што и како со Лукаку.

Слично беше и со Стариџ пред да дојде РдМ.

Абе ко Еменало сум :)

Стварно не ми е јасно од кај ги вадиш работиве...

Па не е баш дека јас ги вадам, туку читам, барам, пренесувам :) И тоа од луѓе кои погодија доста ова лето, околу нови трансфери.
И да, постојат и други страни освен goal.com .

Еве интересен рандом факт: Кога Ди Матео потпишал за Челзи летото 1996 неговиот трансфер од 4.9милиони фунти бил најголемиот трансфер за Челзи до тогаш.

П.С. Blue day :)

Плав ден, конечно ќе можам да пратам меч како човек, пуканки, пивце, се надевам на победа!

Вечер нема да игра Давид Луиз во прв тим по се изгледа и на негово место ќе игра Кејхил.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom