Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
За вечер нема да биде така лесно,Ридинг ни се сериозен противник.Не би ме изненадило и да не победиме.

После трансфер роков, реално е да очекуваме послаби резултати во прва полусезона дур се воиграат, но после прва полусезона секој кикс и лош меч мора да се казни максимално, Роби нема простор за грешки, има маестрален тим со извонредно квалитетни играчи, ваков тим ни Мурињо немал, значи мора да ги вклопи сите во игра доколку сака да остане тренер на Челзи.
Има екстра квалитетни играчи, играта на Челзи многу зависи од него како ќе ја постави, самиот си ја крои судбината.

Очекувам вечерва голеада,барем 3 гола во мрежата на Ридинг :)

И Рамирес ваљда нема да игра така да очекувам да стартуваат Бертранд или Стариџ како крила...

За вечер искрено не очекувам нешто убедливо. Искрено се разочарав од играта во првото коло. Не би ме чудело да изгубиме.
1-1 по мое.

Полека полека ќе се уигра тимот јас не знам што сакате,да газиме се пред нас уште од прво коло?

Абе вие мрднати сте , секој ден го посетувам профилот но ретко се логирам ..што е ова ? бидете песимисти , играме против Ридинг а вие се надевате на нерешено , не сме Астон Вила ебате...:tapp:

Абе вие мрднати сте , секој ден го посетувам профилот но ретко се логирам ..што е ова ? бидете песимисти , играме против Ридинг а вие се надевате на нерешено , не сме Астон Вила ебате...:tapp:

Абе немој вака да им велеш , ќе те послушаат . Речиим културно бидете оптимисти :D

Кој е песимист, ја сум оптимист до коска, ако не освоиме ПЛ сезонава, ќе му ги отсечам јајцата на Матео.

Огромен талент ви е овој Оскар, само нека накачи едно 10 кила, еден бодичек и пола ребра ќе му се скршат.

До вечер се очекува официјализирање на трансферот. Јас задоволен сум...зедовме добар млад десен бек...Цезар за 1 недела полни 23 год.

558783_10151118898847259_1876491533_n.jpg

A06kzZoCAAADbtr.jpg:large

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom