According to various reports in England on Wednesday morning, Chelsea have made a final offer to Porto in an attempt to gain the services of their Brazilian winger Hulk for a reported fee of around €50 million, which equates to around £39.3million
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Луиз изгледа се повредил. Кај најдоа баш сега да играат пријателски.![]()
Да ама Тери нема да игра на УЕФА Супер куп финалетоaј па ти го имаме лидерот Тери што се секираш ке гине на терен, еве сеа и на Кахил малце му ебаа мамето италијаниве.
Да ама Тери нема да игра на УЕФА Супер куп финалето.
Ај тука е Хачинсон шанса ќе добие![]()
Дечко, ќе престанеш да ќењаш некогаш против легенди на тимот како тери и лампард?добро е се врати Кехил им даде гол ама го поништија, а да ти кажам искрено баш ми е гајле дали ке го има или не Тери, Ивановик ми е побитен.
Го даваме Лукаку на позајмица го купуваме МозесДенеска и официјално Мозес ќе потпише за Челзи.
По се изгледа и Азпиликуета е блиску до потпис ама тоа најрано другата недела.
Сме го баталиле Кавани пошто барал многу пари и сме се насочиле кон Хулк малку посериозно. Според мене ако дојде Хулк ќе дојде последна недела од Август.Ова под услов ако дојде.