Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Бенајун не е ни на клупа. Ова може да значи дека набргу ќе си иде

Добро е што тимов почна да се чисти од некои дрва. Истото му го посакувам и на Бенејун.
--- надополнето: 29 јули 2012 во 01:02 ---
Инаку како играме некој да каже. Јас можам да се сликам со 200кбпс брзина :(

Досадно. Досадно. Досадно. Досадно. Досадно. Досадно. Досадно.

Не знам за вас, ама јас не сум загрижен за резултатите на припреми, ама поради ваква игра сум страшно загрижен. Пренатрупано, споро, досадно, многу отсчечен Лукаку. Тоа е.

Со Меирелес како главен плејмејкер толку. Затоа и го купивме Оскар, да биде во средина меѓу Лампард, Микел(Есиен, Ромеу) позади, Хазард лево, Рамирес десно и Торес напред, и да дели асистенции.
Во второ очекувам да се раздвижи малку играта со Марин и Торес, се надевам и Пиазон ќе влезе.

^ Да не го шитнавте мата :eek:

Мата е на Олимпијада.
Меирелш не е главен плејмејкер, тој е крило на мечов.
Лампард и Хазард се главни плејмејкери и тоа е проблемот.

^ Да не го шитнавте мата :eek:
Не
--- надополнето: 29 јули 2012 во 01:46 ---
А Хазард сега е главен плејмејкер, Марин е лево, Рамирес десно и Лукаку. Во прво Хазард лево крило играше 90 отсто од полувремето, а едно пет минути ги имаа сменето позициите со Меирелес

Иако е пријателска , ама стварно не ја бидува . :facepalm:

Мора Хулк да дое инаку со ваква игра и тоа против милан шо моментално имаат многу слаба екипа тешко (n)

Инаку да ве потсетам дека имаме уште еден предсезонски преијателски натпревар-против Брајтон.
После тоа играме Комјунити Шилд со Сити,ЕПЛ против Виган и Ридинг и УЕФА Супер куп со Атлетико Мадрид.
Тоа би било тоа за месец Август :)

Го каснавме од катастрофалниот Милан а?Ако убаво :D.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom