Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Fun fact: на последниот натпревар со Ливерпул Дрогба кога падна се држеше меѓу нозе, ама му излезе машко да му помогне![]()
Па не е Дрогба крив![]()
хахахаха да да и јас го приметив оваFun fact: на последниот натпревар со Ливерпул Дрогба кога падна се држеше меѓу нозе, ама му излезе машко да му помогне![]()
Треба Лукаку конечно да добие шанса.Кој знае каков тим ќе извади РДМ.
Официјално вечер во тимот нема да бидат Чех,Микел и Меирелес.
Најверојатно Есиен конечно ќе заигра. Во нападот изгледа ќе играат Торес и Стариџ
Мене за убавина незнам дали ми е стандард или не, али за сексипил ми еКога сме кај неа, мене некако ми е далеку од стандардите што ги имам поставено на убавина. Втората слика е толку наштелувана што кога ќе ја дадат у кадар на утакмица (а ја даваат на секои 5-10 мин) ко да гледаш друга цура...
Море да имам ја тако физио а несок мал контакт би паѓалМене за убавина незнам дали ми е стандард или не, али за сексипил ми е![]()
утакмицта почиња у 21 брат што глеаш ти од сеа жити свеИмате некој добар стрим за Челзи ТВ? Не работи веќе мојот.
утакмицта почиња у 21 брат што глеаш ти од сеа жити све![]()
http://atdhenet.tv/39296/watch-chelsea-tvИмате некој добар стрим за Челзи ТВ? Не работи веќе мојот.