Fun fact: на последниот натпревар со Ливерпул Дрогба кога падна се држеше меѓу нозе, ама му излезе машко да му помогне
Па не е Дрогба крив
хахахаха да да и јас го приметив ова DDD мн смешно излезеFun fact: на последниот натпревар со Ливерпул Дрогба кога падна се држеше меѓу нозе, ама му излезе машко да му помогне
Треба Лукаку конечно да добие шанса.Кој знае каков тим ќе извади РДМ.
Официјално вечер во тимот нема да бидат Чех,Микел и Меирелес.
Најверојатно Есиен конечно ќе заигра. Во нападот изгледа ќе играат Торес и Стариџ
Мене за убавина незнам дали ми е стандард или не, али за сексипил ми еКога сме кај неа, мене некако ми е далеку од стандардите што ги имам поставено на убавина. Втората слика е толку наштелувана што кога ќе ја дадат у кадар на утакмица (а ја даваат на секои 5-10 мин) ко да гледаш друга цура...
Море да имам ја тако физио а несок мал контакт би паѓалМене за убавина незнам дали ми е стандард или не, али за сексипил ми е
МАТИЊА!!!!!
Давид Луиз почнал убаво да зборува англиски
утакмицта почиња у 21 брат што глеаш ти од сеа жити свеИмате некој добар стрим за Челзи ТВ? Не работи веќе мојот.
Matchnight Live со Gigiутакмицта почиња у 21 брат што глеаш ти од сеа жити све
http://atdhenet.tv/39296/watch-chelsea-tvИмате некој добар стрим за Челзи ТВ? Не работи веќе мојот.