Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
318192_422084254482932_196942303663796_1487305_93690456_n.jpg

Па не е Дрогба крив :D

Пред некоја страна праша некој за шпекулации за трансфери.Последнава недела прочитав дека Челзи бил заинтересиран за Фелаини,Хулк и Лавеци.За првиот наводно интересот бил најголем и се очекува летово да се испрати понуда за него..

318192_422084254482932_196942303663796_1487305_93690456_n.jpg

Па не е Дрогба крив :D
Fun fact: на последниот натпревар со Ливерпул Дрогба кога падна се држеше меѓу нозе, ама му излезе машко да му помогне :ROFLMAO:

Fun fact: на последниот натпревар со Ливерпул Дрогба кога падна се држеше меѓу нозе, ама му излезе машко да му помогне :ROFLMAO:
хахахаха да да и јас го приметив ова :DDDD мн смешно излезе

Кога сме кај неа, мене некако ми е далеку од стандардите што ги имам поставено на убавина. Втората слика е толку наштелувана што кога ќе ја дадат у кадар на утакмица (а ја даваат на секои 5-10 мин) ко да гледаш друга цура...

Него, што праиме вечер? :vozbud:
Мој тип 0-1 (y)

Кој знае каков тим ќе извади РДМ.
Официјално вечер во тимот нема да бидат Чех,Микел и Меирелес.
Најверојатно Есиен конечно ќе заигра. Во нападот изгледа ќе играат Торес и Стариџ

Кој знае каков тим ќе извади РДМ.
Официјално вечер во тимот нема да бидат Чех,Микел и Меирелес.
Најверојатно Есиен конечно ќе заигра. Во нападот изгледа ќе играат Торес и Стариџ
Треба Лукаку конечно да добие шанса.

Кога сме кај неа, мене некако ми е далеку од стандардите што ги имам поставено на убавина. Втората слика е толку наштелувана што кога ќе ја дадат у кадар на утакмица (а ја даваат на секои 5-10 мин) ко да гледаш друга цура...
Мене за убавина незнам дали ми е стандард или не, али за сексипил ми е :)

Имате некој добар стрим за Челзи ТВ? Не работи веќе мојот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom