Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Честита нека ви е титулата, заслуживте да победите денеска без разлика на чистиот гол на Керол касно се разбудивме и дури во последните 20тина минути почнавме да играме фудбал а до тогаш вие се имавте под контрола, се гледаме вгодина
Спортски Поздрав и се најдобро во остатокот од сезоната.....

фантомХ ветува дека нема да искритикува НИКОЈ и НИШТО ако Челзи освои ЛШ за две недели.

Е такво славје би било. :cool:
Најискрено, не се замарам воопшто со тоа дали некој искритикувал нешто покрај чиста победа/пораз или не. Напротив, еве и јас критикувам доста често макар и тепале со 10-0 пак ќе има нешто што да се каже. Во ситуација да според мене се се изигра беспрекорно, а ти повторно критикуваш, веруј нема да ми попречи во славењето. Незнам сите остали во клубов што се запнале со тебе до толку. Фино е кога некој ќе искоментира нешто алооо! Ако нема коментари што ќе биде од клубов? Само коментари „Јеееј тепавме, освоивме ова/она!“ и толку, глупо ми е некако. Ако не ви се свиѓаат коментарите на fantomX игнорирајте само и седете си раат аман!

честитки за титулава, не успеав да гледам пошо бев зафатен али мило ми е што успеавме да го освоиме купот, без разлика какво значење има во англија и пошироко. ако може хајлајтс за натпреварот вечно ќе ви бидам благодарен.
KTBFFH

честитки за титулава, не успеав да гледам пошо бев зафатен али мило ми е што успеавме да го освоиме купот, без разлика какво значење има во англија и пошироко. ако може хајлајтс за натпреварот вечно ќе ви бидам благодарен.
KTBFFH
http://www.matchhighlight.com/latest-goals/england/premier-league/chelsea-v-liverpool-2/

Влегувај тука :D

Честито победа и титула, одлично игравте до голот на Керол, подоцна разбирливо беше Ливерпул да напаѓа бидејки бркаа резултат но до тоолку да имат иницјатива е неприфатливо за Челзи, вака против Баерн тешко.
Како и да е со среќа во финалето, ќе ми биде мило Челзи да го освои, со евентуален триумф во Минхен ќе имате доста успешна сезона. :)

Дај ставете ЦЕЛОСЕН ХАЈЛАЈЦ !

Честито титула момци, се надевам дека ќе ја комплетирате оваа сезона со трофеј од ЛШ.
Поздрав

574769_418146748203637_242001465818167_1564044_1236440425_n.jpg

536617_428549597157204_100000065028625_1645199_115918443_n.jpg

Шпанците :)

Не ја капирам потребата од Шпанско знаме на сликата...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom