Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најискрено, не се замарам воопшто со тоа дали некој искритикувал нешто покрај чиста победа/пораз или не. Напротив, еве и јас критикувам доста често макар и тепале со 10-0 пак ќе има нешто што да се каже. Во ситуација да според мене се се изигра беспрекорно, а ти повторно критикуваш, веруј нема да ми попречи во славењето. Незнам сите остали во клубов што се запнале со тебе до толку. Фино е кога некој ќе искоментира нешто алооо! Ако нема коментари што ќе биде од клубов? Само коментари „Јеееј тепавме, освоивме ова/она!“ и толку, глупо ми е некако. Ако не ви се свиѓаат коментарите на fantomX игнорирајте само и седете си раат аман!фантомХ ветува дека нема да искритикува НИКОЈ и НИШТО ако Челзи освои ЛШ за две недели.
Е такво славје би било.![]()
http://www.matchhighlight.com/latest-goals/england/premier-league/chelsea-v-liverpool-2/честитки за титулава, не успеав да гледам пошо бев зафатен али мило ми е што успеавме да го освоиме купот, без разлика какво значење има во англија и пошироко. ако може хајлајтс за натпреварот вечно ќе ви бидам благодарен.
KTBFFH
Дефинитивно сум алергичен на шпанско нешто.![]()
Шпанците![]()
Секој за племето свое, нема ништо чудно тука.Не ја капирам потребата од Шпанско знаме на сликата...