Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Билијард клуб - Дајмонд(Скопје), се наоѓа спроти Соборен кај АМЦ. Па кој сака нека повели на заедничко гледање.
Што би било убаво утре Торес да проработи против своите :pipi:.

Билијард клуб - Дајмонд, се наоѓа спроти Соборен кај АМЦ. Па кој сака нека повели на заедничко гледање.
Што би било убаво утре Торес да проработи против своите :pipi:.

Ќе има фанови и на двете екипи или само на една?

ок дечки, си одам.
али запамтете, ги викате челзи само поради београдските лигуши...
без никаква потреба е направено едначење по звучност. дури потешко се изговара од челси. не е исто со другите тимови....
ај чао...
п.с. и челси клинтон (или челси хендлер) ја викате челзи?

Имаше една баба што ми предаваше македонски.Се чудам како можела да дојде до пристап за да отвори профил на форумов! :(

Мислам дека само фанови на Челзи, али не ме фаќај за збор.

Епа најверојатно со RussianKid доаѓаме таму утре.Освен ако не испадне некоја работа.
Ако е некој друг заинтересиран од фанклубов,нека дојде па да го пцуеме Еткисон заедно :icon_lol:

Епа најверојатно со RussianKid доаѓаме таму утре.Освен ако не испадне некоја работа.
Ако е некој друг заинтересиран од фанклубов,нека дојде па да го пцуеме Еткисон заедно :icon_lol:

И јас највероватно ќе дојдам, ама само прво полувреме ќе го гледам после одам во Борис. Фановиве на Ливерпул ќе гледаат во Ager & Sager.

И Јунајтед и Сити победија денеска така да утре мора да победиме.Ја имам кец на спортска ;)
Ливерпул ако не ги победиме нема што да бараме оваа сезона.Утре сигурно ќе има 4 гола.
Одвај го чекам натпреваров :) Со победа ќе се вратиме на 3то место

Ако тепале Сити и Јунајтед, немора да значи дека мора и ние да тепаме, и така не сме конкуренти за титула сеуште.
И кога изгубивме од Арсенал, со Ливерпул сум уште поголем скептик.
Во последно време сме редовни пациенти на Ливерпул.

Победуваме утре со Ливерпул.Со непостоечки пенал,гол постигнат со рака,гол од офсајд.
Независно.И мислам дека некој од нивните бивши играчи ќе ги запечати.

Ќе биде интересно утре,Кени и тоа како има да ги мотивира на редси за да играат на ниво против нас. Човекот е голем мотиватор за вакви големи утакмици.
Од друга страна баш да видам Боаш дали научи нешто од претходните два пораза од Јунајтед и Арсенал.
Со било каква победа утре би бил задоволен.

За натпреваров сум песимист и не очекувам повеќе од Х..Немам доверба во Боас и во тимов веќе на дерби натпревари

Многу брзо се одкажавте од Боас.
За жал така е... но се надевам дека денеска на сите нас Боас ке ни докаже дека може CHELSEA да го доведе до победа и да му го врати победничкиот дух... Читам сега некои коментари, песимисти биле дека ке победи Chelsea... повекемина мислат дека ке изгубиме или дека нерешено ке играме.... АЛОООО каде ви е навивачкиот дух??? Така ли се бодри омилениот тим? Подршк за CHELSEA!!!! Напред момци и да стигнеме до победа, да го поразиме Liverpol и да им докаеме на сите тека сме the best :))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom