Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Само Красич и Хулк да ги доведеме и дефинитивно ке ми се направи кеф.Во одбраната се осека одсуството на Карвалјо.Дефинитивно Иванович не може да биде прва постава, би бил добра замена.Што се однесува до натпреварот со ливерпул по секоја цена мора да го добиеме натпреварот ако сакаме да не бидеме најголеми лузери оваа година.На толку засилуванја и во одбрана и среден ред, и нападот, ако не можеме една партал екипа како што е ливерпул да победиме, па не знам што тогаш ке очекуваме за повисок пласман.

Само Красич и Хулк да ги доведеме и дефинитивно ке ми се направи кеф.Во одбраната се осека одсуството на Карвалјо.Дефинитивно Иванович не може да биде прва постава, би бил добра замена.Што се однесува до натпреварот со ливерпул по секоја цена мора да го добиеме натпреварот ако сакаме да не бидеме најголеми лузери оваа година.На толку засилуванја и во одбрана и среден ред, и нападот, ако не можеме една партал екипа како што е ливерпул да победиме, па не знам што тогаш ке очекуваме за повисок пласман.

Што ќе ти е Красиќ,кај ќе игра тој?Или пак Хулк?Напаѓачи имаме,какви-такви.
Ама проблемот е што некој треба да игра за тие напаѓачи,а Мата со помош на Стариџ мислам дека не може да го постигне тоа што треба.

Красич ке игра десно крило, као старетер а старидг ке биде негова замена.Очигледно е дека ни треба замена доколку Торес се повреди или слично. Ако во едно сме согласни дека Лукаку е несозреан , а Анелка и Дрогба ке си заминат, значи Хулк е вистинска конкуренција на Торес за место во нападот.

320857_10150397821104614_124855544613_8073785_9496393_n.jpg

У задно време почнаа да ме нервират и нашиве... Шо е тој скептицизам? Јас на пример одвај чекам утре да ги расплакаме црвениве.

И да знаеш дека така ќе биде.А ти за Челзи си уствари :O ?

Многу! И дресовите на Челзи (од Тери и Лампард- нив највише ги поштувам) ги носам само кога Челзи губи (некоја за инат филозофија) и затоа ми се џиџитка нови:DТепаме после!!!

јас имам едно прашање:
како може да сте фанови, а погрешно да го кажувате името на омилениот ви клуб? низ цела тема „сосве“ насловот?!:icon_lol:

јас имам едно прашање:
како може да сте фанови, а погрешно да го кажувате името на омилениот ви клуб? низ цела тема „сосве“ насловот?!:icon_lol:

Because this is not England my friend.

Because this is not England my friend.
колку глупав аргумент - не ми се верува...
се закачивте за београдското лигавење. може и „ч“ го изговарате како да сте од таму...?

колку глупав аргумент - не ми се верува...
се закачивте за београдското лигавење. може и „ч“ го изговарате како да сте од таму...?

Е ај ако не и Тотенхем ќе ги викаме Тотнам, и Јунајтед ќе ги викаме Менчеста Јун`ајтед, бива?
Не си фан? Fuck off.

јас имам едно прашање:

Ајде не се прави паметен.Не е Челси,туку е Челзи.Зошто ако гледаме така,и Арсенал треба да биде-Арснл,Манчестер-Манчаста,и тако даље и тако даље.
Така да твоите глупи забелешки чувајси ги за некое друго место.

јас имам едно прашање:
Колку се изглупира и самиот не си свесен.

ок дечки, си одам.
али запамтете, ги викате челзи само поради београдските лигуши...
без никаква потреба е направено едначење по звучност. дури потешко се изговара од челси. не е исто со другите тимови....
ај чао...
п.с. и челси клинтон (или челси хендлер) ја викате челзи?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom