Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто воопшто ги спомнувате шпекулациите за Лампард овде?

И немојте да очекувате сега го од Торес на секој натпревар, да не се разочарате. :D

Нема ни 0,1 % вистина во таа т.н приказна за Лампард.Сето тоа е ремек дело на новинарите :).Немаат работа па ги ловат славните личности како и фудбалерите :).Незнам што сакаат да одглумат со тоа но според мене само се брукат.Но сепак тоа им е работа не за џабе се платени :).Колку ли само вакви приказни вакви шпекулации се слушнати до сега ,едноставно не се бројат :).
Што се однесува до Торес ќе го биде звер4ето :D

Зошто воопшто ги спомнувате шпекулациите за Лампард овде?

И немојте да очекувате сега го од Торес на секој натпревар, да не се разочарате. :D

Кладба на пиво дека ако игра против Валенсија пак ќе погоди?

Од кога ќе се врати од суспезијата пак ќе дава.Уште малце му треба и после само Господ ќе може да го сопре.

Крај краева и еден Меси не дава секоја утакмица гол :D

Абе не реков дека нема, ама сигурно нема да дава голови сега на секој натпревар.
Изјавата ти е на место (y)! Треба сите да бидат свесни за тоа, бидејќи секако ќе се разочараат, ако мислат дека ќе дава голови на секој меч;)

Лампард го гледам како иден директор/тренер/помошник тренер во Челзи после пензионирањето, се надевам дека ви е јасно кај ќе иде Лампард.
Иначе утре ќе не даваат ли на канал5 пошто немам лимит за да гледам на стим, очекувам добра партија и дај боже уште еден гол од Торес па да си апнам од левово јајце зошто јадам трици за него, ќе видиме.
--- надополнето: Sep 26, 2011 8:07 PM ---
Абе Мата на клипчено за Боаш вика дека зборел 5 јазика и со сите играчи зависно која националност се таков јазик зборува ?

Абе Мата на клипчено за Боаш вика дека зборел 5 јазика и со сите играчи зависно која националност се таков јазик зборува ?

Така пишува. А дали е точен преводот, незнам.

Изјавата ти е на место (y)! Треба сите да бидат свесни за тоа, бидејќи секако ќе се разочараат, ако мислат дека ќе дава голови на секој меч;)

Ајде кажи ми еден единствен разлог зошто не би давал секоја утакмица?
--- надополнето: Sep 26, 2011 8:45 PM ---
Лампард го гледам како иден директор/тренер/помошник тренер во Челзи после пензионирањето, се надевам дека ви е јасно кај ќе иде Лампард.
Иначе утре ќе не даваат ли на канал5 пошто немам лимит за да гледам на стим, очекувам добра партија и дај боже уште еден гол од Торес па да си апнам од левово јајце зошто јадам трици за него, ќе видиме.
--- надополнето: Sep 26, 2011 8:07 PM ---

Среда играме.И ќе не даваат,дерби на колото е.

Кладба на пиво дека ако игра против Валенсија пак ќе погоди?

Се убацувам, ако ? По аватар, ти Ван Перси (ако не дај), јас Торес (ако дај)... ! М ? :)))))

Мора нешто да се промени во одбраната.. Во последните 10 натпревари (во сите натпреварувања) само во 1 немаме примено гол..

Ајде кажи ми еден единствен разлог зошто не би давал секоја утакмица?
--- надополнето: Sep 26, 2011 8:45 PM ---

Среда играме.И ќе не даваат,дерби на колото е.

Ајде кажи ми ти на мене кој играч е давал гол(ови) на секоја утакмица?
Според мене тоа е невозможно, постојат шанси да се случи, меѓутоа тие се минимални 0,1%

Се убацувам, ако ? По аватар, ти Ван Перси (ако не дај), јас Торес (ако дај)... ! М ? :)))))

Може.По колку време аватарот?
--- надополнето: Sep 27, 2011 11:15 AM ---
Ајде кажи ми ти на мене кој играч е давал гол(ови) на секоја утакмица?
Според мене тоа е невозможно, постојат шанси да се случи, меѓутоа тие се минимални 0,1%

Епа? :D

Пак се враќаме на моето,што е многу нормално.Ни Меси не дава секоја утакмица гол.Некој пиша претходно дека да не се надеваме на погодоци на Торес секој натпревар,па затоа вратив и јас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom